Összeomlott az élete, majd brutálisan meghízott Király Viktor

Király Viktor
Vágólapra másolva!
Mindenkit meglepett, mikor az énekes a közösségi oldalán árulta el, hogy brutálisan meghízott, akkor pedig 110 kilót nyomott alatta a mérleg. Az élete teljesen összeomlott, és ájött, hogy sürgősen változtatnia kell rajta.
Vágólapra másolva!

Király Viktor még márciusban jelentkezett a közösségi oldalán, ahol boldogan és viccelődve mondta: Végre vágósúly alatt vagyok! Elárulta, hogy már száz kiló fölött járt, amikor úgy döntött, hogy ideje változtatni, de felesége is sokat segít abban, hogy elérje a kitűzött céljait. A sikeres fogyása után úgy döntött, hogy ő is szeretne segíteni azoknak, akik hasonló problémákkal küzdenek, így elárulta, hogyan sikerült ilyen gyorsan lefogynia. Korábban nem igazán foglalkozott magával és megjelenésével sem, amit utólag nagyon megbánt.

"Sokan még mindig arra a csontsovány Viktorra emlékeznek, aki huszonnégy évesen a Megasztárban elindult. Ez zavar, mert időközben felnőttem. És azon a válogatón is volt már egy kis pocakom, sőt, sokszor kellett az elmúlt tizenöt évben fogyókúráznom, mert sajnos jojózom. 

De olyan, hogy 110 kilóról kellett kezdenem a diétát, még soha nem volt. Ezen a ponton, bevallom, már zavart a súlyos is, de ennél is rosszabb volt tudomásul venni, hogy mind ez azért van, mert nincs rendben a lelkem. 

Tökéletes iskolapéldája vagyok annak, hogy ha az ember elengedi magát, sora omlik össze minden az életében, de az az igazság, abban a pillanatban, hogy elkezdtem kicsit jobban odafigyelni magamra, tényleg minden elkezdett körülöttem újra működni: újra egymást érik a jó dolgok az életemben. Boldogok vagyunk Anitval, Kolennel, és az új videoklippel a zenélés is a helyére került az életemben" - részletezte. 

Az énekes a személyi edzőjétől házi feladatot is kap, amit ma már fiával csinál együtt. 

Nagyon szeretem, hogy még házi feladatokat is kapok így Kolent is be tudom vonni a sportba.

 Eleinte csak a tetőteraszon, a jacuzziból nézte, mit csinálok, ma már együtt nyomjuk a fekvőtámaszokat reggelente. Jó érzés jó példát mutatni a fiamnak" - mesélte.

Tudom, hogy sokan megmosolyogják, amikor azt mondom, hogy 1200 kalóriát eszem, ugyanis ez lányoknak való diéta. 

Valóban, de nekem ez válik be. És nekem nemcsak a súlyom számít, hanem az, hogy most jól érzem magam a bőrömben" - magyarázta a Best magazinnak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről