Spanyolország
ÉLŐ
Grúzia

Kulcsár Edina bizonygatja: a súlyos betegségét G.w.M gyógyította meg

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina rendszeresen hangoztatja, hogy mennyire felnéz G.w.M-re, azonban most újabb titkot árult a férjéről. Kiderült, hogy neki köszönhetően múlt el egy súlyos betegsége, a Raynaud-szindróma.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereküket várják. Az egykori szépségkirálynő azt mondta, hogy a babát tervezték, és már azt is tudják, mi lesz a neve, erről pedig a közösségi oldalán is beszámolt. 

Nemrég az Instagram-oldalán válaszolt a követői kérdéseire, ahol az egyikük megkérdezte, hogy mi lesz a baba neve. Edina azonban sejtelmes választ adott a sokakat érdekelt kérdésre:

"Én ezt maximálisan a férjemre bízom! Minden vágya az volt, hogy legyen tőlem egy kisfia, így én minden vele kapcsolatos információ megosztást rá bízok. Ha jónak látja, akkor majd kiteszi, de egyelőre az az én infóm, hogy majd akkor teszi közzé, ha megszületik. De nála sose lehet tudni. Annyit elárulhatok, hogy neki sem mindennapi lesz a neve" - osztotta meg.

Kiderült többek közt az is, hogy Edinának egykor Raynaud-szindrómája volt, ami egy olyan tünetegyüttes, amelynél a végtagokban keringészavar áll be. Ennek következtében az ujjak vége ellilul, előtte azonban éles határokkal kifehéredik. Azonban a súlyos betegség G.w.M-nek köszönhetően teljesen elmúlt. 

Kulcsár Edina
Fotó: Kulcsár Edina / Instagram

"Sok egészségügyi dologgal küzdöttem. Többek között ezzel is. De nem csak az ujjaim, hanem volt, hogy a fél kezem/kezeim s a lábaim is elfehéredtek.

 A legdurvább az volt, amikor a bal lábszáram lefehéredett, és minimum két hétig érzéketlen volt. 

Akkor eléggé megijedtem, mert a kezeim/lábaim esetében max. fél órán át tartott ez a sokkos tünet. 

Soha nem találtak rá gyógymódot, de amióta Márkkal vagyok, érdekes módon egyszer sem jelentkezett nálam a Raynaud-szindróma.

 Szóval maximálisan hiszek abban, hogy sokszor a lelkünk betegít meg minket. Most semmi bajom - 

A bejelentés után azonnal elárasztották a hozzászólások az egyik bulvártémákkal foglalkozó Reddit-csoportot, és gúnyt üztek Edina történetéből. 

"Megmondta, hogy orvos lehetett volna" - írta az egyik felhasználó.

Visszatért a színe is, meg a tokája is 

- jegyezte meg egy másik, tegyük hozzá, sértő módon.

"Valószínűleg a csodaembernek már a jelenléte is elég a gyógyuláshoz" - olvasható egy vélemény. 

Mikor hagyod már abba a bizonygatást? K@rva unalmas!

 - háborodott fel valaki. 

Valószínűleg azért bizonygatja folyton, mert legbelül k@rvára nem boldog mellette

 - írta egy hozzászóló.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről