Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Lana Del Rey összeomlott, a nyílt utcán ordibált az emberekkel - videó

Lana Del Rey
Fotó: IMAGE PRESS AGENCY via AFP
Vágólapra másolva!
Lana Del Reynek nem tetszett, hogy pár ember követi és filmezi az utcán, elkezdett ordibálni velük.
Vágólapra másolva!

Lana Del Rey komoly vitába keveredett Párizs utcáin, miután pár járókelő elkezdte fotózni, filmezni. A hangos szóváltásról a TMZ mutatott videót, azon hallani, amint az énekesnő azt mondta, "ne kövessenek engem és a családomat", majd elkezdte sorolni, hogy csak négy órája van a városban, egyébként mindennap dolgozik, hagyják már békén. 

A videót itt tudja megnézni, az alábbi felvételen pedig az látszik, hogy Lana Del Rey egy másik járókelőnek a kezéből is majdnem kiverte a telefont, amikor észrevette, hogy filmezik.

Lana Del Rey nem örült, hogy videózzák:

Lana Del Rey az eset után a közösségi médiában is kommentelt: "Ezek a s*ggfejek azt mondták, miután összevesztünk, hogy manipulálni fogják a rólam készült képeket, hogy rosszul nézzek ki rajtuk" – írta, majd egy külön hozzászólásban "zaklatóknak" nevezte az őt filmezőket. 

Nem világos egyébként, hogy az énekesnőt videózó emberek egyszerű járókelők, netán hivatásos lesifotósok voltak-e, de a TMZ szerint inkább az előbbiek lehettek.

Szívesen mutogatja magát

Lana Del Rey más körülmények között egyébként szívesen mutogatja magát, nemrég a melleiről tett közzé egy közeli fotót, korábban pedig Kim Kardashian kedvéért vetkőzött fehérneműre, miután beszállt a sztár cégének Valentin-napi kampányába – előtte azonban sokáig nem lehetett látni: körülbelül négy évig alig vállalt fellépést, szinte teljesen eltűnt a színpadról és a közösségi médiából.

"Mindezt a zenéért teszem, egyelőre azonban kicsit szűkebbre kell zárnom azt a bizonyos kört, hogy más területeken is kiteljesedhessek" – magyarázta korábban a döntését.

Lana Del Rey azonban tavaly végre megmutatta magát a közönség előtt egy brazil fesztiválon, de rögtön sokkolta is a jelenlévőket, hiszen szinte rá sem lehetett ismerni: mint kiderült, az egykor vékony és szexi énekesnő szinte felismerhetetlenre hízott az eltelt időszakban. Azóta persze visszafogyott, mostanában valószínűleg ezért is mutogatja magát szívesen.

Magyarországon is fellépett

A tizenegyszeres Grammy-jelölt Lana Del Rey Magyarországon is járt még a "visszavonulása" előtt, a 2018-as Sziget Fesztiválon lépett fel. Annak idején olyan slágerekkel vált népszerűvé, mint a Blue Jeans, a Video Games, a Born To Die vagy a Summertime Sadness.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről