Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Elárult néhány titkot az új szépségkirálynő a Magyarország Szépe idei versenyéről

Magyarország Szépe, Miss World Hungary, MissWorldHungary, MagyarországSzépe, szépségverseny, Miss World, MissWorld,  MagyarországSzépe2024, MissWorldHungary2024, MagyarországSzépeMissWorldHungary2024,  top 3 lány
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
A Magyarország legszebbjének választott Katzenbach Andrea a Duna Nyár 24 magazinműsorában mesélt az idei királynőválasztás előkészületeiről és a győzelem utáni érzéseiről. Egy tévhitet is eloszlatott a beszélgetésben: versenytársaival megszerették egymást, és kifejezetten hiányoznak neki a lányok.
Vágólapra másolva!

Katzenbach Andrea sosem gondolt arra, hogy valamikor megmérettesse magát egy szépségversenyen, még amatőr szinten sem foglalkozott korábban modellkedéssel, de szülei és barátnői biztatására mégis szerencsét próbált a Magyarország Szépe indulójaként. Nagy meglepetésként érte, hogy június 23-án, vasárnap szépségkirálynővé koronázták – minderről a Duna magazinműsora, a Nyár 24 vendégeként beszélt.

2024. évi Magyarország Szépe – Miss World Hungary szépségverseny díjazottjainak nyereményátadója, Váci terasz, Váciterasz, 2024.06.26.
A Miss World Hungary szépségverseny győztese
Fotó: Ladóczki Balázs - Origo 

Az élő show-hoz közeledve napról napra jobban izgultunk, ezért én elsősorban nem fizikai, hanem mentális fáradtságot éreztem. Élveztem a próbákat, a koreográfiák betanulását, és még az edzéseket is. Életem egyik legnagyobb élménye volt a Magyarország Szépe, csak azért sajnálom, hogy én lettem a királynő, mert így jövőre nem jelentkezhetek újra

 – mondta a legszebb magyar lánynak választott Katzenbach Andrea. Hozzátette, mindig is úgy képzelte, egy szépségversenyen állandó feszültség van a versengés miatt, ezért nagy meglepetésként érte, hogy a felkészülést jó hangulat, baráti légkör jellemezte.

16 lány összezárva egy helyen ritkán problémamentes, de szerencsére mindenki jól kijött egymással. Jó csapat voltunk. Őszinte leszek, hiányoznak a versenytársaim, mert rengeteg időt töltöttünk együtt az elmúlt hetekben

 – jegyezte meg Magyarország Szépe, aki a Miss World Hungary címmel hazánkat képviselheti majd a világversenyen. 

Pihenni, utazni és bulizni fog a nyáron

A fiatal lány a Magyarország Szépe címet birtokolhatja egy évig és hazánkat is képviselheti a Miss World világversenyen. A szépségkirálynő az Origónak adott interjújában elmondta, hogy az első helyet a barátnőivel ünnepelte meg, akikkel hamarosan közös nyaralásra indul.

"A szüleim voltak az elsők, akikkel találkoztam. Mondanom sem kell, hogy nagyon-nagyon büszkék voltak rám és sírtak örömükben. Őket meglátva én is rögtön könnyekben törtem ki. Ezt követően a legjobb barátnőim leptek meg az after partyn, de már ők is sírva érkeztek, annyira meg voltak hatódva. Ünnepeltünk, táncoltunk, és végre ehettem hamburgert, sült krumplit is a buliban, amire a felkészítő táborban természetesen nem volt lehetőségünk, ott egészségesen étkeztünk. Másnap aztán felrobbant az Instagram-, és a Facebook-oldalam, rengetegen kezdtek el követni, sokan kommenteltek, nagyon jól esett ez a sok kedves üzenet és gesztus az emberektől" - mesélte.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről