Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Váratlan fordulat: ismert színésznőt hallgattak ki Matthew Perry halála miatt

Matthew, Perry, MatthewPerry,
Matthew Perry
Fotó: Photo by Frederick M. Brown/Getty Images
Vágólapra másolva!
Még mindig nem zárult le a nyomozás Matthew Perry halálának ügyében, mely érdekes fordulatot vett az elmúlt napokban, ugyanis egy sokak által ismer sztárt hallgattak ki a nyomozók, akik nem zárták ki a gyilkosság lehetőségét sem.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves színész tavaly október 28-án váratlanul halt meg otthonában, mely az eddigi vizsgálatok alapján ketamin akut hatásai miatt történt, hiszen halálát az erős nyugtatószerként használt ketamin okozta, hogy a színész eszméletét vesztette és belefulladt a saját jakuzzijába. Azonban mindenki nagy meglepetésére a hivatalos nyomozást nem zárták le, mivel azt is ki kell deríteni, kitől származhatott a drog, ami a tragédiához vezetett. Az újabb információk alapján a Los Angelesi- rendőrség kihallgatott egy ismert színésznőt is Perry halálának ügyében, hiszen nem tartják kizártnak, hogy gyilkosság történhetett.

Matthew Perry, jakuzzi
Hátborzongató kép Matthew Perry közösségi oldalán, hiszen halála előtt pár nappal a jakuzzijából osztott meg képet, amibe később belefulladt
Fotó: Matthew Perry Instagram

Az ismert színésznőről annyit lehet tudni, hogy Matthew Perryhez hasonlóan ő is drogproblémákkal küzdött, így került közelebbi kapcsolatba a Jóbarátok néhai sztárjával, akivel egy rehabilicátiós intézményben ismerkedtek össze.

Alapvetően Matthew gyilkosa után nyomoznak.

Ő is egy valódi híresség a maga nemében, az elvonón találkoztak egymással, váratlan barátság alakult ki köztük" - mondta egy neve elhallgatását kérő bennfentes az In Touchnak.

Bár a magazin ismeri a szóban forgó híresség kilétét, a nevét a folyamatban lévő nyomozás miatt nem hozhatják nyilvánosságra. A nőről annyit tudni, hogy a férje is ismert sztár, akit ledöbbentett, amikor rendőrök lepték el az otthonukat, akik drogok után kutattak a házukban.

Annak ellenére, hogy orvosszakértői vizsgálat megállapította a ketamin-túladagolást halála okaként, viszont annak használatára utaló eszközöket, jeleket nem találtak Matthew Perry otthonában. Ezért merült fel az idegenkezűség gyanúja, ami miatt gyilkossági ügyben nyomoz tovább a rendőrség, ami következtében eljutottak az ismert sztárhoz.

Nehéz megmondani, még nem lehet tudni, hogy pontosan mi a szerepe Matthew halálában, de ő kitart amellett, hogy semmi köze nem volt hozzá

Ügyvédeket fogadott fel, és többször találkozott a nyomozókkal is, mióta azok házkutatási paranccsal érkeztek a házához. Mindig szűkszavúan nyilatkozik a kialakult helyzetről. De a nyomozóknak tudniuk kell róla valamit, hogy házkutatási parancsot szereztek ellene, és így bukkantak fel nála" - magyarázta a bennfentes informátor, aki azt is tudja, hogy a nő teljesen együttműködő a hatóságokkal, egyelőre semmit sem találtak nála, de amire szükségük volt, mindent átadott.

Matthew Perry, Courteney Cox, Friends, Jóbarátok
Matthew Perry és Courteney Cox a Jóbarátokban. Perry halálához köze lehetett egy ismert nőnek, de egyelőre nem lehet felfedni a kilétét a nyomozás miatt
Fotó: Collection ChristopheL via AFP/© Warner/Warner

Az informátor szerint még nem teljesen világos, mit kerestek pontosan a sztárnál a hatóságok, és a nő is esküdözik, hogy már nem haszál drogokat, továbbá azt, hogy sosem bántotta volna Matthew Perryt, akivel a legnehezebb időkben is folyton egymásra támaszkodtak, míg a függőségük ellen küzdöttek. A bennfentes attól tart, hogy nagyon rossz hatással van érzelmileg ez a helyzet az ismert nőre, akit talán újra a drogokba hajszol ez a kellemetlen helyzet, akkor is, ha bebizonyosodik az ártatlansága.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről