Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Kiderült, melyik színésznő után nyomoznak Matthew Perry halála miatt

Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, egy ismert színésznőt hallgattak ki Matthew Perry váratlan halálának ügyében, ugyanis a körülmények miatt idegenkezűségre gyanakszanak a hatóságok. Bár nagyon titkolták a kilétét, most mégis kiderült, hogy ki után nyomoz a rendőrség.
Vágólapra másolva!

Matthew Perry tavaly ősszel halt meg váratlanul, a hír pedig lesújtotta az egész világot. Azonban mindenki nagy meglepetésére a hivatalos nyomozást még mindig nem zárták le a halálának ügyében, mivel gyanúsak a körülményei annak, hogyan fulladhatott az 54 éves színész a saját jakuzzijába. 

Bár a halálát először balesetnek nyilvánították, és a májusban kiadott boncolási jegyzőkönyv szerint a színész ketamin akut hatásaiba halt bele, amihez hozzájárult koszorúér-betegsége, továbbá buprenorfin hatásait jelölték meg, ami egy olyan vényköteles gyógyszer, amit gyakran írnak fel opioidfüggők kezelésére. Később kiderült, hogy halála idején Matthew Perry az orvosa által előírt ketamin-infúziós kezelés alatt állt szorongás és depresszió miatt.

Matthew, Perry, MatthewPerry,
Matthew Perry halálának ügyében nem zárják ki a gyilkosság eshteőségét sem
Fotó: Photo by Phillip Faraone/Getty Images for GQ / Photo by Phillip Faraone/Getty Images for GQ

Annak ellenére, hogy halála előtt ketamin-kezelésen vett részt, a boncolási jegyzőkönyvben megjegyezték, hogy a halálakor a szervezetében lévő ketamin nem származhatott ebből kezelésből. A legújabb hírek szerint a nyomozás a végéhez közeledik, és több ember ellen is vádat emelhetnek az ügyben, ugyanis azt vizsgálják, hogy kitől származhatott a ketamin, mely a színész halálát okozta. Az nem tisztázott, hogy az informátor által említett gyanúsított személyek kik lehetnek, de annyit hozzátett, hogy minden további intézkedést végső soron az amerikai ügyészség fog meghozni.

A nyomozást jelenleg a Los Angeles-i rendőrség folytatja, akik korábban már annyit elárultak, hogy a fő gyanúsított egy ismert színésznő akinek a nyomozás végéig nem fedhetik fel a kilétét. Az ismert színésznőről annyit lehet tudni, hogy Matthew Perryhez hasonlóan ő is drogproblémákkal küzdött, így került közelebbi kapcsolatba a Jóbarátok néhai sztárjával, akivel egy rehabilicátiós intézményben ismerkedtek össze.

Alapvetően Matthew gyilkosa után nyomoznak. Ő is egy valódi híresség a maga nemében, az elvonón találkoztak egymással, váratlan barátság alakult ki köztük

 - mondta egy neve elhallgatását kérő informátor a rejtélyes színésznőről, akinek most mégis kiderült a személyazonossága.

Minden jel arra utal, hogy a híres színész, Charlie Sheen exfeleségéről van szó, Brooke Muellerről, akivel Perry az elvonón ismerkedett össze, és kerültek jó barátságba.

61st Annual Primetime Emmy Awards - Arrivals
Charlie Sheen és volt felesége, Brooke Mueller, aki után nyomoz a Los Angeles-i rendőrség Perry halálának ügyében
Fotó: Getty Images via AFP / Getty Images via AFP/2009 Getty Images

Nehéz megmondani, pontosan mi a szerepe Matthew halálában, de kitart amellett, hogy semmi köze nem volt hozzá

- magyarázta a névtelen forrás, aki szerint a 46 éves színésznő a fő gyanúsított, és annyit lehet tudni róla, hogy régóta küzd drogfüggőséggel és mentális problémái miatt többször is járt elvonón, ami miatt gyerekeit ideiglenes gondozásába vették - írja a Radar.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről