Anglia
ÉLŐ
Szlovákia

Durva dologgal fenyegették MC Hawert

Vágólapra másolva!
Különös fenyegetést kapott MC Hawer, valaki be akarta zárni egy aknába.
Vágólapra másolva!

MC Hawer igencsak meglepődött, miután valaki különös fenyegető üzenetet küldött neki. 

Gyere Monorra. Lezárlak a vízóraaknába"

 – ennyi állt a szokatlan e-mailben, amit minden bizonnyal nem kedves meghívásnak szánt a feladója, egy átlagos vízóraakna ugyanis meglehetősen szűk és sötét hely.

Hát milyen agybeteg állatok vannak!

Fogalmam sincs, mi lehet ennek az illetőnek a fejében, de az biztos, hogy a kelleténél sokkal több víz. Egyszerre felháborít, hogy ilyen üzenetet kaptam valakitől, akit nem is ismerek, másrészt megmosolyogtat. Fogadjunk, hogy ez az illető egy koncerten mosolyogva jönne oda hozzám közös fotóért! Egész egyszerűen nem értem, milyen indulat, milyen bosszúvágy lakozhat abban, aki veszi a fáradtságot és az időt arra, hogy ilyen üzenetet küldjön nekem. Az biztos, hogy nagyon unalmas, szürke és szomorú élete lehet. Az én receptem a zaklatók, fenyegetők ellen nem más, mint a tiltás és a törlés" – reagált a megfenyegetett mulatós zenész a Ripostnak.

"Érdekel a dolog pszichológiája. Olvastam is egy cikket arról, mennyi rosszindulat és bosszúvágy lapul az emberekben, hiába igyekeznek titkolni. A középkorban ott voltak a nyilvános megszégyenítések, a kalodába zárás, a nyilvános akasztások, amiken a tömegek őrjöngve ünneplik, hogy a bűnöst kivégzik. Csakhogy én nem vagyok bűnös" – tette hozzá.

Nemrég kórházba került

MC Hawerről nemrég még komoly egészségügyi problémája miatt írtunk: május végén ugyanis több napja tartó mellkasi fájdalom miatt kereste fel orvosát. Hamar a sürgősségi osztályra került, ahol több vizsgálat után az eredmények lesújtották, ugyanis a doktor közölte vele, kritikusan alacsony a hemoglobinszintje, valamint gyomorfekélye van. Gasztroenterológushoz irányították, onnan pedig újabb rendkívül kellemetlen vizsgálatra írták ki: gyomortükrözésen esett át, hogy azzal ki tudják zárni a gyomorrák esélyét.

MC Hawer végül kissé megnyugodhatott, mert nem találtak rákos megbetegedést nála. "Sikerült megtalálni a vérszegénysége okát és az kezelhető. Krónikus gyomorhurut és gyomorfekély az, ami kiderült. Szerencsére a szövettan is igazolta, nincs daganat. Figyeljen az étkezésére: zsírosat, fűszereset, forrót ne egyen!" – állt az orvos levelében, amelyet a mulatós zenész remegő kézzel olvasott.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről