Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Meghalt a Két pasi - meg egy kicsi sztárja

Martin Mull
Martin Mull 2018-ban
Vágólapra másolva!
Meghalt Martin Mull amerikai komikus, színész és zenész, akit közel 150 filmben és sorozatban láthattunk a pályája során.
Vágólapra másolva!

80 évesen, hosszú betegség után meghalt Martin Mull, aki összesen 147 produkcióban, főleg szitkomokban szerepelt 1976-tól kezdve – közölte a lánya, Maggie a közösségi oldalakon.

Martin Mull a Két pasi – meg egy kicsiben a drogfüggő patikust, Russellt alakította, Az ítélet: családban ügyetlen magánnyomozót játszott, a Sabrina, a tiniboszorkányban pedig több mint 70 epizódban láthattuk a Kraft nevű iskolaigazgatóként. Hosszabban szerepelt emellett olyan szériákban is, mint a Roseanne, a Míg a halál el nem választ vagy az Így neveld a faterod.

Julia Louis-Dreyfus sorozatában, Az alelnökben csak négy részben tűnt fel, de így is Emmy-díjra jelölték, miközben olyan szériákban is vendégszerepelt, mint például a Taxi, az Öreglányok, a Parker Lewis sohasem veszít, A dadus, az Elvált Gary, a Psych – Dilis detektívek, a Balfékek, a Brooklyn 99 – Nemszázas körzet vagy a Grace és Frankie.

Martin Mull komikusként és zenészként is ismert volt, humoros dalaival még Frank Zappa vagy Bruce Springsteen előtt is fellépett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről