Románia
ÉLŐ
Hollandia

Hihetetlen dologra készül az egyre kínosabban viselkedő Meghan Markle és Harry herceg

Vágólapra másolva!
Meghan Markle és Harry herceg az elmúlt hónapokban többször is nevetségessé tették magukat, egyre többször keveredtek kínos helyzetekbe. A pár még 2018-ban állt oltár elé, most azonban ismét készülnek valamire.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Harry herceg a London nyugati határában fekvő windsori kastély Szent György-kápolnájában esküdött örök hűséget még 2018-ban Meghan Marke-nek. A fiatal nő személyében a brit monarchia modernkori történelmében először kerül elvált, afroamerikai gyökerű amerikai állampolgár a királyi családba. A ceremóniáról nemrég egy fotós mesélt, aki szerint ez volt élete legrosszabb királyi esküvője. A vendégek halálra unták magukat, a szertartás pedig borzalmas volt. 

Az esküvő óta több év eltelt, a párnak pedig született két gyereke. 2020-ban visszaléptek a brit királyi család magas rangú tagjaként ellátott hivatalos funkcióitól, pénzügyileg függetlenné kívántak válni, és az Egyesült Államokba, Kaliforniába költöztek.

Nemrég azonban egy meglepő hírt jelentettek be. Idén gyerekeik előtt szeretnék megújítani a fogadalmukat, így másodszor is oltár elé állnak. 

Most csak a szerelmük egyszerű ünneplésére vágynak. 

A gyerekeik lesznek ott, a legközelebbi barátaik és pár kiválasztott családtag. 

Számukra fontos, hogy elkötelezzék magukat amerikai földön is. 

Nyár végi ünnepségre készülnek, amely egybeesne Meghan 43. születésnapjával, augusztus 4-ével - árulta el a pár egy közeli ismerőse.

A Bella magazin azt írja, hogy az esküvő szerény lesz, a pár pedig utána a nászúton töltik majd a mézesheteket. 

Csak úgy szórták a pénzt a 2018-as esküvőre

Aimee Dunne, az angliai luxusesküvő-szervező szerint Harry Herceg és Meghan Markle esküvője 2 millió font azaz közel 726 millió forint lehetett.

A nagyjából 680 ezer dollár (182,5 millió forint) értékű menüt Mark Flanagan vezető séf felügyelte. Klasszikus desszertek és egy citromos torta is szerepelt az ételek között. Nagyjából hatszáz vendég volt hivatalos az esküvői ebédre és vacsorára, valamint 2 640 nyilvános vendég is láthatta a ceremóniát a Windsori kastélyban, nekik teát és kekszet szolgáltak fel. Érdekesség, hogy az étel- és italköltségek az esküvő egynegyedét teszik ki.

Bár az ifjú párnak nem kell fizetnie a Szent György kápolna bérbevételéért, de egy üvegházat építtettek az esküvőre, aminek a szállítása és felépítése 400 ezer dollár (107,3 millió forint) volt.

A ruha 135 ezer dollár értékű (36,2 millió forint), de Dunne úgy véli, a ruha inkább 270 ezer dollárba (72,4 millió forint) került. Mind az esküvő, mind a Windsori kastély méretéből adódóan rengeteg virágra volt szükség a helyszín feldíszítéséhez. Dunne szerint ízléses és nem túl pazarló virág-összeállítást láthattunk, azonban kifejtette, hogy még így is könnyű akár 100 ezer fontot (36,3 millió forint) elkölteni a virágokra.

A logisztikai költség is igen magas lehetett az esküvőnél, mivel nemcsak rengeteg vendég jelent meg, hanem igen sokan dolgoztak a sikerért, akiktől extra titoktartást vártak el, ami biztosan többletköltséggel járt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről