Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Kórházba került Mező Misi

Vágólapra másolva!
Nagyon rossz híreket kapott az orvosától Mező Misi, aki a kórházi ágyából mesélt az állapotáról.
Vágólapra másolva!

Kórházi ágyából mesélte el a Magna Cum Laude énekese, hogy mi történet vele. Mező Misi két hétig nem énekelhet, mert tüdőgyulladása és tüszős mandulagyulladása van. 

A kórházi ágyából, élőben jelentkezett

Állítólag már a szombati, zalaegerszegi koncertjükön többen is láthatták, hogy valami nincsen rendben az énekes hangjával, most kiderült, hogy mi baja van. 

Az énekes a kórházi ágyából jelentkezett, onnan mesélte el, hogy mi történt vele és mit javasoltak neki az orvosok a következő időszakra.

Nem igazán szoktunk ilyet csinálni, de úgy gondoltam jó, ha első kézből értesültök erről a hírről, és nem máshonnan. Az eheti két koncert a Budakeszi és az Ácsi elmarad. Azért marad el, mert én nem tudok a színpadra állni, és le kellett mondani, mert kórházban vagyok. Semmi para, igazából tüdőgyulladásom és tüszős mandulagyulladásom van, és azt tanácsolta a főorvosnő, hogy két hétig ne énekeljek, ezért voltunk kénytelenek lemondani

– mesélte érces hangon a kórházból bejelentkezve Mező Misi, akit betegsége miatt jelenleg is ápolnak. Elmondta, hogy nagyon hálás azoknak a zenészeknek, akik helyettük majd színpadra állnak, ők pedig azon lesznek, hogy bepótolják ezeket a fellépéseket.

Gyógyulásra koncentrál Mező Misi

Mező Misi elmondta, hogy bár a történtek, és a koncertek lemondása miatt eléggé rosszul érzi magát, de hamarosan újra színpadra állhat, egészségesen.

Hála a jó istennek, és hála a fantasztikus szakembereknek, most már gyógyulok és most már jobban vagyok.

 Remélem, hogy a jövőhéten már újra találkozunk. Akkora már jobb állapotban leszek" – mondta a Magna Cum Laude, aki megköszönte a rajongók megértését. A kommentek között rengetegen kívántak neki mielőbbi gyógyulást, sokan aggódnak érte a súlyos tüdő-, és mandulagyulladása miatt.

Elmondta, hogy bízik a gyors gyógyulásban, és köszöni a sok kedves üzenetet. "Nem egy kellemes dolog, de ez van. Szép napot nektek! Vigyázzatok egymásra, vigyázzatok magatokra" - köszönt el a videója végén, de arra nem tért ki, hogy meddig marad a kórházban, mikor engedik haza az orvosok.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről