Újabb fejlemény történt a pornómodell Molnár Anikó lopásának ügyében

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
A pornómodell Molnár Anikó pár héttel ezelőtt osztotta meg a közösségi oldalán, hogy az egyik ismerőse meglopta őt. Az ügyben újabb fejlemények érkeztek.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, pár héttel ezelőtt Molnár Anikó arról számolt be a közösségi oldalán, hogy meglopták: egy ismerősének adott kölcsön, az azonban a mai napig nem fizette vissza a valószínűleg nem kis összeget.

Azért, mert sokadjára elfordítod a fejed az utcán, attól még tartozol.

Ha korrekt lettél volna, ha nem hazudozol mindenfélét, hogy mire kell S.O.S., és nem ígérted volna, hogy januártól részletekben törleszted, talán vissza sem kérném. Jelzem, május van. De mivel mindezt megtetted, és itt a hazudozáson van a hangsúly 10 év barátság után, ezért felejtsd el, hogy elengedtem… Adtam volna azt a pénzt egy menhelynek, vagy vettem volna belőle tápot éhező állatoknak. Én hülye, még hittem a barátságban. Nem kellett volna" -fejtette ki Molnár Anikó még korábban.

Az egykori valóságshow-szereplő azonban azóta sem kapta vissza a kölcsön adott pénzét.

"Akkor azt az ígéretet kaptam, hogy pár napon belül rendezi a teljes összeget. Vártam, mindhiába, ugyanis eddig a pillanatig sem kaptam belőle egy forintot sem. Két héttel ezelőtt kaptam egy telefonhívást tőle, még meg is lepődtem, akkor azt ígérte, hogy 1-2 napon belül kap fizetést, találkozunk és a kezembe adja egy összegben - kezdte Molnár Anikó, aki úgy érzi hogy ismét csalódnia kellett.

Érdekes módon azóta sem hallottam felőle. 

Pont tegnap előtt jött velem szembe kocsival az utcán, így jutott eszembe, hogy elmúlt a 48 óra. Több százezer forintról van szó, és most már csak azért sem fogom hagyni, amiért ennyire inkorrekt módon járt el velem szemben, pont velem, aki önzetlenül kisegítette a bajból. Számomra már nem a pénz összege a lényeg. 

Sokkal inkább arról van szó, hogy óriásit kellett ismételten csalódnom.

 Rájöttem, hogy hazugsággal csalta ki tőlem ezt a pénzt. Ilyenkor arra keresem a választ, miért nem tudnak őszinték lenni az emberek? Mi történik ebben a világban? - mesélte elkeseredetten.

Az OnlyFans modell a biztonság kedvéért rögzítette a telefonbeszélgetésüket is, ha pedig nem történik meg a tartozás kiegyenlítése, azonnal rendőrségi feljelentést fog tenni. 

Meg van a telefonbeszélgetés, úgyhogy semmit sem tud letagadni. Amiért pedig ilyen gusztustalanul viselkedett velem, nem hagyom annyiban. Vissza akarom kapni a pénzem, és egyáltalán nem azért, mert nekem erre mindenáron szükségem van. Becsületesség is van a világon, ő pedig hazudott. A

 cérna lassan elszakad, még ezt a hónapot megvárom, és amennyiben nem történik semmi, megyek a rendőrségre. 

Hogyan oldja meg, nem érdekel, kérjen másoktól kölcsön, és rendezze az adósságát - magyarázta a Borsnak.

Hozzátette, hogy ezentúl csak annak segít, akiről tudja a teljes igazságot, a környezetében pedig már alig van olyan ember, akiben megbízhat. 

Sokan kérnek tőle pénzt

Molnár Anikóról amúgy is lehet tudni, hogy a pornómodellkedésnek, az OnlyFansnek köszönhetően igen jól él, így mások is próbálkoztak már nála.

Sokan még mindig azt hiszik, hogy milliárdos vagyok.

Már mielőtt nyertem a lottón és a Szerencsekerék című műsorban, azelőtt is gyakran előfordult, hogy vadidegenek hívtak föl azt remélve, hogy anyagilag segítem őket. Én egy nagyon jószívű ember vagyok, ha pedig hozzám közel álló személy kerül bajba, vagy szorul meg, volt rá példa, hogy három percen belül utaltam át a kölcsönt. Az fáj most a legjobban, hogy a pénz miatt barátságok mennek tönkre. Ezzel pedig nem tudok mit kezdeni" – mondta korábban. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről