Itt vannak Nacsa Olivér esküvői fotói

Tripolszky Anna és Nacsa Olivér Párizsban
Tripolszky Anna és Nacsa Olivér Párizsban
Fotó: Instagram/Nacsa Olivér
Vágólapra másolva!
Nacsa Olivér és Tripolszky Anna áprilisban házasodtak össze, most pedig az esküvői fotóikból is mutattak párat.
Vágólapra másolva!

Nacsa Olivér harmadszor nősült áprilisban, elvette tizennyolc évvel fiatalabb párját, Tripolszky Annát. Az esküvőre a budai várnegyedben, közel százfős vendégsereg előtt került sor, amiről az újdonsült feleség most néhány fotót is mutatott egy lapozható Instagram-bejegyzésben. Nézze meg!

Tripolszky Anna és Nacsa Olivér esküvői fotói:

Nacsa Olivér először 2022 márciusában beszélt arról, hogy új kapcsolata van, májusban pedig már közös képet is mutatott magukról, akkor a Fradi-Paks kupadöntőn szurkoltak együtt a Puskás Aréna lelátóján. 

Ehhez képest Tripolszky Anna 2022 augusztusában már egy évfordulós bejegyzést osztott meg magukról: "Egy éve szédít" – írta a közös képükhöz, vagyis a kapcsolatuk már 2021 augusztusában elkezdődhetett. Annyi biztos, hogy az eljegyzésre 2023 nyarán került sor, egy romantikus olaszországi utazással összekötve.

Tripolszky Anna egyébként szintén ismert tévés: az M5 kulturális csatorna riportere, korábban pedig a Petőfi TV csatorna produkcióiban lehetett látni, például az Én vagyok itt című zenés műsorból is ismerős lehet a tévénézőknek.

Most nősült harmadszor

Nacsa Olivér Karinthy-gyűrűs humorista előző felesége, Somossy Barbara szintén a közmédia munkatársa, a Kult30 című műsort együtt is vezették az M5-ön.

"Mindketten hálásak vagyunk, hogy megtaláltuk egymást, és megadta a jóisten ezt a másfél évet, amelyet közösen tölthettünk együtt boldogságban, szeretetben. Emberként továbbra sem fogjuk soha egymás kezét elengedni. Aki már élt párkapcsolatban, az tudja, hogy a miértek mindig a két ember legbensőbb magánügyei. Köszönjük a szeretetet és az érdeklődést, jól vagyunk és örömmel tekintünk az új munkáink elé. Kérjük a fentiek tudomásul vételét, tiszteletben tartását és annak megértését, hogy a továbbiakban erről egyikünk sem kíván beszélni. Barbi és Olivér" – írták a válásuk bejelentésekor 2019 októberében.

Nacsa Olivér már korábban, Somossy Barbara előtt is volt házas, 2011-ben mintegy negyven fős násznép előtt vette el akkori párját, Zsuzsát – akivel aztán nagyjából két évig tartott a házasságuk, 2013-ban váltak el.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről