Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

A Next Top Model Hungary győztese komoly problémákkal küzdött

Vágólapra másolva!
Mészáros Lili sosem volt elégedett magával.
Vágólapra másolva!

A Next Top Model Hungary döntőjében Czibolya Niki, Kouyaté Hawa, Mészáros Lili és Vidéki Vivi állt már csak a szakmai zsűri előtt, végül Mészáros Lilié lett a fődíj. A fiatal lány ma már nyugodtan megmutatja természetes arcát, de tizenévesen elég komoly bőrproblémákkal küzdött, ami miatt kényszeresen sminkelte magát. Erről a hot! magazinnak mesélt:

Úgy éreztem, muszáj elfednem magamat és egyfajta maszk mögé bújnom. Hosszú évekig így ment ez, majd az elmúlt két-három évben rájöttem: nem normális, ha ennyire nem érzem magam komfortosan smink nélkül. Szégyelltem az arcomat, ami egy olyan intenzív és negatív érzés volt, hogy rájöttem, muszáj dolgoznom ezen. 

Ez nagyon hosszú folyamat volt, de mára sikerült eljutnom odáig, hogy már könnyedén megy, hogy smink nélkül jelenjek meg valahol. Ez a folyamat mentálisan is nagyon erőssé tett" – mondta el a lapnak Mészáros Lili.

A műsorban is volt egy komolyabb mélypontja

A fiatal lány a döntő előtt mélypontra került, majdnem véget ért számára a verseny, azonban a sportos múltjának köszönhetően gyorsan felállt a kudarcból, a döntőre pedig újult erővel készült. Egy interjúban már mesélt arról, hogyan érzi magát a döntőt követően, és milyen érzések kavarognak benne a győzelme után, de a közösségi oldalán is hosszasan üzent azoknak, akik ott követik az életét.

"Nehezen találok szavakat a mai napig, de életem egyik legfontosabb és legmeghatározóbb pillanata ez. Hihetetlen élmények, hihetetlen emberek, több napig sorolhatnám, mit kaptam ettől a műsortól. Köszönöm mindenkinek, aki hitt bennem és támogatott, igyekszem megmutatni, hogy érdemes vagyok a Next Top Model Hungary címre! Klisé, de muszáj elmondanom: az álmok valóra válnak, érdemes küzdeni értük és hinni bennük a végsőkig, ezt most az egyszer higgyétek el nekem!" - üzente az albumnyi fotó mellett.

Utolsó nagy dobásként tekintett a műsorra

A 26 éves modellt az életkora aggasztotta leginkább, hiszen a modellek általában tinédzserként kezdik a karrierjüket, és félt, hogy kifutott az időből.

"Úgy éreztem, ez az én utolsó nagy dobásom a modellszakmában. Miután a korom miatti félelmemet legyőztem, mert eleinte úgy éreztem, hátráltató tényező lehet, de onnantól úgy éreztem meg tudom nyerni a versenyt. Mert úgy voltam vele, ha ki tudom hozni magamból, amit tudom, hogy bennem van, akkor lehetek én a győztes.

 A döntő előtt volt egy összeomlásom, úgy gondoltam akkor vagy teljesen lefelé, a kiesés felé vezet az út, vagy győzelemig. Mert ott éreztem, többször volt már ilyen az életemben, amikor nagyobb kudarc, pofon ért, utána nagyon fel tudtam magam szívni és olyankor határ a csillagos ég! 

Itt is ez történt, összeszedtem magam, ott már nagyon erősen hittem, hogy az én nevem mondják majd ki nyertesként!" - mondta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről