Kitálalt a többi versenyzőről a Next Top Model Hungary győztese

Vágólapra másolva!
Mészáros Lili elárulta, ő kinek adta volna a műsor fődíját.
Vágólapra másolva!

Sokakat nem lepett meg, hogy Mészáros Lili nyerte a TV2 tehetségkutatóját. Szinte végig kimagaslóan teljesített a Next Top Model Hungary versenyében, de ő szíve szerint nem magára, hanem egy másik lányra tette volna le a voksát. A fiatal lány már a műsorban is kijelentette, hogy nagyon örülne, ha újdonsült barátnőjével, Jávori Lilivel állhatna a döntőben, s mint mondták: utána pedig győzzön a jobbik.

Másik kedvencének is felfedte a kilétét, aki nem más, mint Moritz Anastasia.

Anastasia, számomra te vagy a gyönyörű nő egyik definíciója. Köszönöm, hogy a versenytársam voltál

– bókolt a csinos topmodell-jelöltnek.

De a fejben felállított ranglistáján előkelő helyen szerepelt még Baranyi Panna is. "Panki drágám, szeretem a végtelen őszinteségedet, azt, hogy mindig minden szituációban magadat adod. Én hiszem, hogy helyed van a szakmában, és látom, hogy valami újat tudnál hozni. Hiszem, hogy el fog jönni a te időd. Szerintem sokáig fogjuk boldogítani egymást, mert te is pont olyan őrült tudsz lenni, mint én."

És az influenszerkedő Szaniszló Kittiben is látta a potenciált a győzelemre: "Kitti, megmutattad nekünk, hogy a magasság nem feltétlenül gátló tényező a szakmában."

Utolsó esélyként tekintett a TV2 népszerű műsorára

A győzelme után Mészáros Lili a Borsnak így nyilatkozott: "Úgy éreztem, ez az én utolsó nagy dobásom a modell szakmában" – mondta, arra utalva, hogy 26 évesen már-már „öregnek” számít a szakmában.

Amikor Nóri kimondta a nevemet, az leírhatatlan érzés! Nagyon erősen bennem van az a pillanat. Mert én ezt a pillanatot előtte már többször láttam magam előtt, amikor meditáltam, amikor nagyon erősen erre gondoltam. És az, hogy ez be is következett, az fantasztikus. A munkám terén, úgy gondolom, ennél meghatározóbb pillanat lehet nem is lesz már! Nagyon boldog vagyok!

- mesélte.

Hatalmas volt a tét

A Next Top Model Hungary győztese elnyerte a Magyarország Következő Top Modellje címet, vele együtt 10 millió forintot, valamint két évre szóló exkluzív modellszerződéssel lesz gazdagabb Magyarország egyik legnevesebb modellügynöksége, az Icon Modell Management jóvoltából, amely ügynökség többek között Palvin Barbarát is menedzseli karriere kezdete óta. 

A győztes a műsor főtámogatója, a Henkel Magyarország Kft. jóvoltából 2024-ben a Schwarzkopf Gliss Hajápolási Márka magyarországi nagykövete lett. Ráadásul szerepel majd a JOY magazin címlapján is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről