Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Megszólalt a döntő után a Next Top Model Hungary győztese

NTMH
NTMH
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, 12 hét után vasárnap este kiderült, melyik lány nyerte meg a TV2 tehetségkutatóját, a Next Top Model Hungaryt. A győztes most megszólalt a műsorról, a döntőről és arról, milyen érzések kavarognak most benne.
Vágólapra másolva!

Rengeteg dráma, sírás és kemény feladatok után tegnap este, azaz június 2-án döntött a Next Top Model Hungary négytagú zsűrije, azaz Axente Vanessa, Tomán Szabina, Merő Péter és Tombor Zoltán, hogy ki legyen Magyarország következő topmodellje. A 12 hétig tartó megmérettetést követően végül Mészáros Lilit találták a legalkalmasabbnak arra, hogy elhelyezkedjen a modellszakmában, mivel végig kimagasló eredménnyel teljesítette a feladatokat.

NTMH
A Next Top Model Hungary négy döntőse: Mészáros Lili, Vidéki Vivi, Czibolya Niki és Hawa
Fotó: TV2

A Next Top Model Hungary döntőjében Czibolya Niki, Kouyaté Hawa, Mészáros Lili és Vidéki Vivi között dőlt el, hogy melyiküket találta a négytagú zsűri a legkiemelkedőbbnek az elmúlt 12 hétben.  A lányok többször is kifutóra léptek Merő Péter által tervezet ruhákban, valamint Tombor Zoltán kamerája előtt is bizonyítaniuk kellett.

A zsűri a catwalk után mérlegelt, ekkor a négyből egy lányt kiejtett, így a negyedik helyezett Hawa lett. 

Harmadik lett Vidéki Vivien, így Czibolya Niki és Mészáros Lili között dőlt el a verseny végkimenetele. 

A végső győztes, azaz Mészáros Lili a döntő előtt mélypontra került, majdnem véget ért számára a verseny, azonban a sportos múltjának köszönhetően gyorsan felállt a kudarcból, a döntőre pedig újult erővel készült. Most elárulta, hogyan érzi magát a döntőt követően, és milyen érzések kavarognak benne a győzelme után.

Úgy éreztem, ez az én utolsó nagy dobásom a modellszakmában. Miután a korom miatti félelmemet legyőztem, mert eleinte úgy éreztem, hátráltató tényező lehet, de onnantól úgy éreztem meg tudom nyerni a versenyt.

Mert úgy voltam vele, ha ki tudom hozni magamból, amit tudom, hogy bennem van, akkor lehetek én a győztes. A döntő előtt volt egy összeomlásom, úgy gondoltam akkor vagy teljesen lefelé, a kiesés felé vezet az út, vagy győzelemig. Mert ott éreztem, többször volt már ilyen az életemben, amikor nagyobb kudarc, pofon ért, utána nagyon fel tudtam magam szívni és olyankor határ a csillagos ég! Itt is ez történt, összeszedtem magam, ott már nagyon erősen hittem, hogy az én nevem mondják majd ki nyertesként!" - mondta a 26 éves modell, akit életkora aggasztott leginkább, hiszen a modellek általában tinédzserként kezdik a karrierjüket, és félt, hogy kifutott az időből.

NTMH
Mészáros Lili nyerte a Next Top Model Hungaryt
Fotó: TV2

Mészáros Lili a döntőben azonban elengedte az összes félelmét, hiszen tudta, minden tőle telhetőt megtett azért, hogy méltó legyen a győzelemre.

A döntőben, amikor már csak ketten álltunk Czibolya Nikivel, engem megszállt a nyugalom. Én ott már leraktam azt a nagy csomagot, amit végig cipeltem magamon a műsor során. Hogy jó, én ezt tudtam nyújtani, és most eldől, mire volt elég...

Amikor Nóri kimondta a nevemet, az leírhatatlan érzés! Nagyon erősen bennem van az a pillanat. Mert én ezt a pillanatot előtte már többször láttam magam előtt, amikor meditáltam, amikor nagyon erősen erre gondoltam. És az, hogy ez be is következett, az fantasztikus. A munkám terén, úgy gondolom, ennél meghatározóbb pillanat lehet nem is lesz már! Nagyon boldog vagyok!" - magyarázta a Borsnak a Next Top Model Hungary győztese, Mészáros Lili, akit máig kiráz a hideg a nagy pillanatra visszagondolva.

Mészároslili, NTMH
Mészáros Lili a győzelem pillanatában
Fotó: TV2

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről