Botrányos videója után, csak egy szál melltartóban vonaglik a folyton magát mutogató Opitz Barbi - videó

Opitz Barbi
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, nem foglalkozik a kritikákkal Opitz Barbi, aki az utóbbi években csak botrányos viselkedésével hívta fel magára a figyelmet. Követői és épp ezt nehezményezik, hiszen énekesnő, mégsem jelentkezik dalokkal, ehelyett folyton magát mutogatja.
Vágólapra másolva!

Bár évek óta botrányos kapcsolatával hívja fel magára a figyelmet Opitz Barbi, úgy tűnik, ismét mosolyszünet van közte és Serleg Albert között, ugyanis ilyenkor feltűnően magamutogató tartalmakat oszt meg magáról, szinte kelleti magát a közösségi oldalán, amit sokan nem néznek már jó szemmel. Kapcsolata szinte követhetetlen, nemrég az énekesnő azt állította, hogy egyedülálló, viszont ezt az erőszaknosak vélt barátja letagadta.

Bár többször is szakítottak és kibékültek, tavaly év végén szinte biztosnak tűnt, hogy véget ért a kapcsolatuk a sok nyilvános mocskolódás után, amikor Opitz Barbi mindenről kitálalt. Aztán váratlanul kiderült, mégis kibékültek, de ezt sokáig titokolni próbálták, egy közös ismerősük buktatta le őket. Általában Opitz nyilatkozik a kapcsolatukról, vagy kirohanásait megosztja követőivel,  de nemrég Serleg Albert is megszólalt, mert állítása szerint megunta a folytonos félreértéseket és barátnőjenyilvános dühkitöréseit.

Azóta nem tudni, hogy hányadán állnak, az viszont biztos, hogy Opitz akkor kezd el szexi tartalmakat megosztani magáról, amikor erőszakos barátjával nincs túl jó viszonyban. Legutóbb egy fenékrázós videót mutatott a követőinek, melyen csak egy rózsaszín leggingset viselt, és kifejezetten fenekét videózta. Emiatt azonban rengeteg támadást kapott, később el is távolította a felvételt az Instagramról.

Azonban érthetetlen, hogy egy újabb merész, magamutogató videóval jelentkezett a történtek után, ami az előzőnél is durvább, ugyanis egy szál melltartóban és falatnyi kendőben vonaglik a kamera előtt, miközben egy zenére tátog. Követőit már nagyon bosszantja a fiatal énekesnő viselkedése, hiszen nem ezt várnák tőle, hanem valamilyen zenei produktumot. Egyre több hozzászólás szól arról Opitz bejegyzései alatt, mennyire sokan csalódtak benne a viselkedése miatt.

A szülök vajon mit szólhatnak ehhez a közönséges öltözködéshez?

 - tette fel a kérdést egy kommentelő, aki nem érti, mi történt az énekesnővel.

Én csak annyit teszek hozzá, ő tudja miket tesz fel, de ez női szemmel már durva..." - írta egy másik követője, aki szintén nem tetszését fejezte ki a látottak miatt. Voltak olyanok is, akik Shakirához hasonlították Opitzot, és úgy gondolják, nincs ebben semmi rossz, de volt olyan is, aki az énekesnő mentális állapotát kérdőjelezte meg.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről