Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Itt van Rúzsa Magdi megható vallomása a Megasztárról - videó

Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi
Fotó: Rúzsa Magdi -/ Instagram
Vágólapra másolva!
Rúzsa Magdi lesz az egyik zsűritag a TV2-n visszatérő Megasztárban, most pedig azt is elmondta, miért vállalta a felkérést.
Vágólapra másolva!

Rúzsa Magdi lesz az öt zsűritag egyike a tizenkét év után visszatérő Megasztárban, ahol Molnár Ferenc Caramellel, Marics Petivel, Papp Szabival és Marsalkó Dáviddal együtt dönt majd a jelentkezőkről. Hamarosan indul is a közös munka, jönnek a válogatók, Rúzsa Magdi pedig a TV2 videójában beszélt arról, hogy miért vállalta a felkérést, illetve, hogy mit jelentett neki a műsor annak idején.

"Azért vállaltam el ezt a felkérést, mert pont húsz éve annak, hogy anno én is feltűntem a Megasztárban, és amikor megkérdezték tőlem, hogy mit szólnék ahhoz, hogy ha most a zsűriben ülnék, akkor az futott át a fejemen, hogy én már álltam ott. 

Tudom, hogy mit jelent, tudom, hogy mi minden fut ilyenkor végig az ember fejében, és tudom azt, hogy hogyan nézném azokat, akik most jelentkeznek.

Tudom, hogy hogyan tudnám őket segíteni, tudom, hogy mik azok a dolgok, amiket nem hibának tekintenék, hanem az izgalomnak és a csomó mindennek, ami ilyenkor ott zajlik az emberben. Azonkívül hiszem azt, hogy vannak nagyon-nagyon tehetséges emberek még odakint, és nem csak érdekes emberek. Hiszem azt, hogy nemcsak ezen a felületen pillanatnyilag érdekes arcokat kell keresni, hanem olyanokat, akik húsz meg akár harminc év múlva is majd ott állhatnak a színpadon" – mondta többek között. Nézze meg a videót!

Rúzsa Magdi a Megasztárról:

"Hiszek abban, hogy most ugyanazt a pezsgést fogja mindenki érezni, mint régen. Ez a Megasztár azokat a pillanatokat hozhatja vissza, azokat az érzéseket az emberekben: ugyanúgy fog mindenki, egy ország együtt izgulni azért, hogy ki lesz most ennek a Megasztárnak a hangja" – nyilatkozta még korábban a Tények Plusznak az énekesnő, aki 2006-ban a Megasztár harmadik szériájának nyertese lett, Varga Ferenc és Póka Angéla előtt végzett a versenyben.

Hogy az öttagú zsűri mellett milyen szerepe lesz a műsorban Vastag Csabának, arról itt írtunk, de ha inkább régi videókkal nosztalgiázna, akkor ide kattintson!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről