A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Shakira kitálalt a férfiakról

Shakira
Vágólapra másolva!
Shakira és Gerard Piqué kapcsolata két évvel ezelőtt ért véget. Szakításuk botrányos volt, az évek során pedig több sztárral is összehozták az énekesnőt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, mindenki nagy megdöbbenésére 2022 júniusában a kolumbiai származású énekesnő bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata Gerard Piqué labdarúgóval. A pár közel 12 évig volt együtt, két gyermekük is született, azonban életüket nem kötötték össze. Még 2010-ben találkoztak először egy videóklip-forgatáson. Kapcsolatuk harmonikusnak tűnt, még a nagy korkülönbség ellenére is, azonban kiderült, hogy a sportoló megcsalta az énekesnőt egy diáklánnyal. Shakira teljesen összeomlott, ugyanis akkor tudta meg, hogy hűtlen hozzá a párja, mikor édesapja az intenzív osztályon feküdt.

Az egykori szerelmespár között elmérgesedett a viszony, ugyanis sokáig sem a gyerekek elhelyezésében, sem a a vagyonelosztásban nem tudtak megegyezni. A Barcelona egykori védője azóta is egy párt alkot Clara Chia Martival, míg az énekesnőt szóba hozták már Tom Cruise-al és Lewis Hamiltonnal, azonban újabb pletykák szerint egy sármos brit színész, Lucien Laviscount oldalán találta meg újra a szerelmet.

Az énekesnő nemrég a Rolling Stone magazinnak nyilatkozott a magánéletéről, ahol arra is kitért, hogy jelenleg milyen a kapcsolata a férfiakkal. 

Mit mondjak, szeretem a férfiakat. 

Ez a probléma. Nem szabadna szeretnem őket mindannak ellenére, ami velem történt, de még mindig így érzek. Ugyanakkor most nem gondolok rájuk. " - kezdte.

Elárulta, hogy jelenleg csak a családjával és gyerekeivel szeretne foglalkozni, ha azonban belép az életébe a nagy ő, annak nem fog nemet mondani.

"Úgy gondolom, hogy a gyerekeimnek nagyon fel kell készülniük erre, most pedig az érzelmi és pszichológiai jólétük prioritást élvez. 

Ennek ellenére azonban nem ellenzem, hogy legyen egy párkapcsolatom, de most a gyerekek az elsők

- idézte szavait a Daily Mail.

Új szerelem van alakulóban

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Shakira egy sármos brit színész, Lucien Laviscount oldalán találta meg újra a szerelmet. A 31 éves férfi 15 évvel fiatalabb az énekesnőnél, és nemrég együtt forgatták Shakira legújabb videoklipjét a Puntería című dalhoz, állítólag a közös munka során alakult ki közöttük a szerelem. Az énekesnő követői már többször gyanakodtak arra, hogy a fiatal színész és Shakira között több lehet, ugyanis a róluk készült képeken elég egyértelmű volt, hogy vonzódnak egymáshoz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!