A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy korábban sosem hallott, megdöbbentő dolog derült ki Szabó Győző múltjából

Vágólapra másolva!
Nagyon fura történetet mesélt a gyerekkorából Szabó Győző.
Vágólapra másolva!

Szabó Győző  a legutóbbi Frizbi TV adásban olyan érdekességeket is megosztott a fiatalkoráról, melyeken még Hajdú Peti is elcsodálkozott. Hatalmas változáson ment át a színész egyetlen nyári szünidő alatt, amikor tinédzser korba lépett.

A műsorvezető, ahogy minden vendége esetében, most is régi fényképekkel készült: a beszélgetés közben mutatott egy régi, gyerekkori fotót a színészről, amely egyből több érdekes témát is felvetett.

Szabó Győző gyerekkorában: elmondása szerint egyetlen nyár alatt teljesen átalakult
Fotó: Frizbi TV

Kihez jártál fodrászhoz? Ez ilyen Beatles-es !

– nevetett fel Hajdú Péter a vendége, Szabó Győző gyerekkori képén, majd a színész elmesélte, mekkora változáson ment keresztül ebben az időszakban tinédzserként.

"Ilyesmi volt a hajam, igen. Érdekes, ezen a képen 13-14 éves voltam, ez volt a személyigazolvány portréképem. Ekkortájt kerültem fel Budapestre a képzőművészeti szakközépiskolába és addig, azaz ezen a fotón a magasságom 153 centi volt. Egy nyár alatt nőttem 28 centit" – döbbentette meg a színész Hajdú Pétert, majd kiderült, a hatalmas változás vicces helyzeteket szült a következő tanévben a barátok, osztálytársak körében.

Nem ismerték fel a barátai és az osztálytársai

Akkorát nőtt Szabó Győző egy nyár alatt, hogy az iskolatársai nem ismerték fel, hirtelen azt sem tudták,  kivel futnak össze újra az iskola folyosóján. Elmondta, hogy többen konkrétan azt hitték, hogy nem is egy új diák, hanem egy új tanár érkezett az intézménybe hozzájuk.

"Második évben, amikor mentem vissza a képzőművészetire, akkor köszöntek nekem az osztálytársaim, bemutatkoztak" – osztotta meg a nem várt reakciót a színész, aki elmondta, egy nyár alatt változott át teljesen: a gyerekes kinézete eltűnt, és sokkal markánsabb, férfiasabb lett a megjelenése.

Ha csinálnak rólam öt hónappal később egy fotót, nem ugyanez a kisfiú köszön vissza a képről

 – mondta Szabó Győző a műsorban, ahol több magánéleti dolgot is megosztott magáról.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!