Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Ijesztő, véres fotóival Kecskés Enikőnek üzenhetett T. Danny

Vágólapra másolva!
T. Danny véres fotókkal árasztotta el az Instagramját, amivel Kecskés Enikőnek is üzenhetett.
Vágólapra másolva!

T. Danny eltüntette az összes korábbi bejegyzését az Instagram-oldaláról, csupán néhány véres fotót és videót hagyott fent magáról, amelyekkel mind a Szívtipró című dalát, illetve az ahhoz készült videoklipet reklámozza. Ehhez hasonló képekről van szó:

T. Danny tiszta vér
T. Danny tiszta vér
Fotó: Instagram/T. Danny

Ez pedig az új videoklip, amelyet a szerdai premier után alig egy óra alatt több mint 20 ezren néztek meg:

Maga a dal egyébként egy nagy csalódásról szól, valószínűleg Kecskés Enikőről, akiről T. Danny korábban nagy szerelmeként, első komoly barátnőjeként beszélt – a szakításuk után azonban hamar dalban szidta, ami elég rosszul esett az Ázsia Expresszben is látott modellnek.

"Ez az album a végleges szakításunk előtt íródott. Ez egy értékelő, hogy milyen pár vagyok, vagy hogy ő mit érez irántam, és nem jó hallani ezeket a dolgokat. Nehéz volt. 

Nagyon beszédesek a szövegek. Nem volt túl szép tőle ilyen szövegeket írnia, és az embereket is hergelni ellenem"

 – nyilatkozta Kecskés Enikő Lakatos Levente műsorában, ahol azt is elmondta, miért lett vége a kapcsolatuknak T. Dannyvel.

"Én sok mindent megbocsátottam, de vannak azok a dolgok, amiket már nem lehet. Habár nem akartam elhagyni, de nem nagyon hagyott más választást. Szerintem ahhoz kettő felnőtt ember kell, hogy egy kapcsolat működjön, és itt szerintem nincs kettő felnőtt ember ebben a sztoriban" – magyarázta a modell.

Hallgasson, ha van Rolex

T. Danny a frissen közzétett Szívtipróban is igen dühösen beszél volt barátnőjéről, többek között ilyen sorok hallhatók a dalában: 

Exem kitálal egy podcastben, / Úgy tűnik, ennyire rossz lettem, / De mesélhetek én is… hol kezdjem?

/ Ez puszta ököl, nincsen bandázs itt, / Egyedi a csaj úgy, mint hat másik, / Velem vetetné meg az Andrássyt, / Kussolj, egy Rolexet is kaptál, shhh…". 

Nemrég még több jel utalt egyébként arra, hogy T. Danny és Kecskés Enikő kibékültek, de a fenti szöveget hallva meglepő lenne, ha tényleg így történt volna.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről