Románia
ÉLŐ
Hollandia

Csodásan néz ki a kis, tűzpiros bikinijében Takács Zsuzska - képek

Vágólapra másolva!
Imádja a nyarat, folyamatosan szórja magáról a bikinis képeket Zámbó Krisztián menyasszonya.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián menyasszonya büszke az alakjára, amit annak is köszönhet, hogy 15 évig élsportoló volt, de sérülései miatt abba kellett hagynia. Rengetegszer megmutatta már magát apró bikiniben és különféle, mélyen dekolált ruhákban, ide kattintva egy egész galériát talál róla szexi képekkel.  A Farm VIP egykori sztárja rengeteg szexi, tangás képpel nyitotta meg az idei strandszezont, és úgy tűnik, ezt a szokását ugyanolyan lelkesen folytatja: most egy albumnyi képet tett közzé, melyeken tűzpiros, szexi bikiniben mutogatja magát.

A képekhez nem fűzött megjegyzést, így nem tudni, kivel tölti az idejét, az viszont biztos, hogy a Balatonnál élvezi a csodás, napsütéses időt.

Szinte követhetetlen a szerelmi élete Zámbó Krisztiánnal

Takács Zsuzska már hosszú ideje Zámbó Krisztián barátnője, túl vannak jó pár összeveszésen és kibékülésen, volt több eljegyzésük és lemondott esküvőjük is az elmúlt években. Számolni sem lehet, hogy Zámbó Krisztián és menyasszonya hányszor szakítottak kapcsolatuk során, legutóbb elég csúnyán váltak el útjaik. 

A követhetetlen szerelmi életük miatt gyakran kapnak kritikákat, szinte minden alkalommal kapnak valami megjegyzést a viharos kapcsolatuk miatt.

Nem hagyják szó nélkül a kritikákat

Zámbó Krisztián és barátnője nemrég például egy film premierjére mentek el együtt, a közös fotójuk mellett pedig egy kommentelő így írt nekik: "Ezek minden hónapban hazudnak, csak foglalkozzanak velük!" Egyértelműen nem tetszik mindenkinek, hogy hol együtt, hol külön vannak, a szerelmi életük pedig ennyire a nyilvánosság előtt zajlik.

A kritikát, mint általában, ekkor sem hagyták szó nélkül, a közösségi oldalukon szóltak vissza az őket kritizáló egyik kommentelőnek. "Drága Marcsika! Mint összetartó Édesanya! Legyen kicsit kedvesebb és megértőbb! Az élet kiszámíthatatlan. Nem hazudunk és egyáltalán nem kell foglalkozni velünk ha nem kívánja" - írta Takács Zsuzska, majd ingerülten az énekes is megszólalt. "Emberek vagyunk "te", és nem "ezek." A rosszindulatodat pedig tartogasd a családodnak vagy a barátaidnak, és ne velünk foglalkozz!" - olvasható a válasz.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről