Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Terhes lehet a TV2 sztárja - kép

Gál Boglárka
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárját egy fotó buktatta le.
Vágólapra másolva!

Gál Boglárkát a Házasság első látásra című realityben ismerhették meg a nézők, a 29 éves lány Szandavári Gergely felesége volt a kísérletben, végül a válás mellett döntöttek. Sokaknak nem volt szimpatikus a fiatal feleség viselkedése, de ő ezen igyekszik túllépni. Bogi egyáltalán nem volt szemérmes típus a műsorban sem, és azóta sem lett az.

Mint ismert, június 3-tól hétköznap este 19:55-től minden idők egyik legnépszerűbb televíziós vetélkedőjében, az új részekkel jelentkező Szerencsekerékben forgatják a kerekeket. A műsorvezető Kasza Tibi várja majd a játékosokat, segítőpartnere, a betűket felfedő szerencselány pedig most is Sydney van den Bosch lesz. A népszerű párosok közül többen is megmutatják, mit tudnak, például Dávid Petra, Kabai András, Boda Gyöngyi és Hegedűs Csaba, valamint Gál Boglárka és Szandavári Gergely.

Az utóbbi páros nemrég vendégeskedett a TV2 népszerű műsorában, a rajongók egy zárt Facebook-csoportban pedig kiszúrtak egy dolgot. Többen azt állítják, hogy Bogi terhes, ugyanis az adásban feltűnően nagy volt a hasa, ami arra enged következtetni, hogy gyereket vár.

"Rossz testtartás, kidugja a hasát" - írta a csoport egyik tagja. 

Egy biztos, ha terhes, akkor nem Gergő az apa

 - jegyezte meg egy másik. 

Ott babuci lesz

 - olvasható az észrevétel.

"Vagy terhes, vagy csak hízott hasra" - fűzte hozzá egy hölgy.

Gál Bogi, Házasság első látásra, Szerencsekerék
Fotó: Facebook

A képen valóban nagyobb a TV2 sztárjának a hasa, azonban ez valószínűleg a testtartásának és a kamera szögének köszönhető, a pletykákra pedig még nem reagált a fiatal lány.

Rengeteg kritikát kapott

Gál Bogi saját bevallása szerint nagyon nehezen küzdött meg utólag a műsorban látottakkal, ami után rengeteg kritikával kellett szembenéznie. A TV2 riportjában utólag elárulta, valójában nem a nézők véleménye bántotta igazán, hanem a saját maga által érzett szégyenérzet fájt jobban, mivel visszanézve nem tetszettek neki sem a látottak. Azonban volt férjével a mai napig nagyon jó barátok, folyamatosan kapcsolatban vannak, sokszor találkoznak, mégsem bánták meg, hogy nem maradtak férj és feleség.

Bogi egy harsány személyiség, és mára elégedett önmagával, ezért is lehet sokaknak unszimpatikus a viselkedése. Őt azonban nem tántorítja el attól, hogy szeresse magát, és egyáltalán ne szégyenlősködjön.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről