Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

Tilla elképesztő dolgot mesélt az alkoholizmusáról - videó

Till Attila
Vágólapra másolva!
A TV2 egyik legikonikusabb műsorvezetője, Till Attila korábban sem titkolta, hogy alkohol problémákkal küzdött, azonban a TV2 legújabb podcastjében, a TV2 Titkok Ramónával című műsorban meglepő titkot árult el szenvedélyéről, és azt is megosztotta, hogy annak idején hogyan tekintett a televíziózásra.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, izgalmas és egyedi videó podcastot indított a TV2 Csoport TV2 Titkok Ramónával címmel. A TV2 Play-en tíz héten át jelentkező új műsor háziasszonya Lékai-Kiss Ramóna, aki minden epizódban egy-egy hírességet mutat be megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket. Minden epizód izgalmas utazás a hírnév mögé, hogy jobban megértsük és megszeressük azokat az embereket, akik az életünk részévé váltak.

A műsor második vendége a TV2 egyik legnépszerűbb arca, Tilla Attila. A műsorvezető nemrég megosztotta, hogy a nagysikerű, 12 év után visszatérő Megasztárban Ördög Nóra mellett ő lesz a tehetségkutató másik házigazdája, emellett a Kincsvadászok új évadát is forgatja. 

Till Attila
Fotó: TV2

Korábban nyíltan vállalta, hogy gyakran ivott, ugyanis az alkohol volt az, ami kikapcsolta, de mára szakított a világnak ezzel a részével, ugyanis rájött, hogy még sokáig akar élni, és nincs jó hatással az életére az ital. 

Mindig nagyon sokat ittam, nagyon lángot kaptam 

-  vallotta be a podcastban.

„Én abszolút alkoholista vagyok, csak az a lényeg, hogy egyáltalán nem iszom. Nem ivó alkoholista vagyok. Nyolc éve egyáltalán nem iszom, az én életemre ez lett a megoldás - kezdte Lékai-Kiss Ramónának.

„Nagyon nehéz kimondani. 

Ha függő vagy, nagyon sokáig a környezeted is, meg utána is, azt akarja, hogy ezt ne mondd ki és ne beszélj róla nagyon sokat nyíltan, mert ciki, mert visszaüt

 - ttte hozzá a műsorvezető, aki életének több területéről is őszintén mesélt.

Bár 1994 óta tévézik, igazán 2001-ben ismerte meg az ország, mikor Liptai Claudiával a Big Brothert vezették - mint mondta, három hónap alatt bekerült az ország 50 legismertebb embere közé egy felmérés szerint. Azóta számos műsornak volt a házigazdája, azonban elárulta, hogy a tévézésre kezdetben csupán pénzkeresési lehetőségre tekintett. 

„Nem is érdekelt a televíziózás annyira, nagyon szerettem televíziózni az első pillanattól, de nem érdekelt igazán, sodródtam az árral. 

Tulajdonképpen ez egy pénzügyi lehetőség volt nekem.

 Rájöttem, hogy egész jó pénzeket lehet itt keresni nagyon könnyedén" - magyarázta.

A TV2 Titkok Ramónával című műsorban, - melynek következő adását szerdán 18 órától lehet megtekinteni, - mesél még a feleségéről, a családjáról, a képzőművészeti múltjáról, a Kincsvadászok és az Ázsia Expressz új évadának forgatásáról és arról is, hogy kivel szeretett a legjobban együtt műsort vezetni.

 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről