Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Egy hét alatt háromszor vitte el a mentő Tóth Gabit

Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Egy hétig benn feküdt egy kórházban, de amióta új párjával van, elmúltak a pánikrohamai.
Vágólapra másolva!

"Pánikrohamom azóta nem volt, amióta Mátéval együtt vagyok, teljesen eltűnt. A tavaly januárom olyan volt, hogy volt olyan, hogy egy héten háromszor vitt el a mentő, olyan rosszul voltam. Be is kerültem a kórházba. Előtte év októberében egy hétig kórházban feküdtem, nem tudták miért. De azért, mert már olyan szinten nem voltam jól abban, amiben voltam, és annyira magamra akartam erőltetni ezt az egészet, hogy 

idegösszeroppanást kaptam.

 Ezt nem értik az emberek, amit nem látnak. Lehet ítélkezni, de nem látnak bele abba, hogy miben élünk, miben vagyunk" - mesélte az énekesnő a TV2 Titkok Ramónával első adásában.

Tóth Gabi 
Fotó: Instagram 

Mint írtuk, Izgalmas és egyedi videó podcastot indított a TV2 Csoport TV2 Titkok Ramónával címmel. A TV2 Play-en tíz héten át jelentkező új műsor háziasszonya Lékai-Kiss Ramóna, aki minden epizódban egy-egy hírességet mutat be megvizsgálva életük kihívásait, sikereit, kudarcait és azokat a pillanatokat, amelyek formálták őket. Minden epizód izgalmas utazás a hírnév mögé, hogy jobban megértsük és megszeressük azokat az embereket, akik az életünk részévé váltak. A videó podcast premier adása június 19-én, azaz ma van, első vendége Tóth Gabi.

Az énekesnő tavaly nyáron jelentette be, hogy a Krausz Gáborral kötött házasságuk nem működik már tovább, ezért hat év után külön folytatják az életüket. A hír sokakat megdöbbentett, ugyanis úgy tűnt, hogy a két pár között minden rendben van. Bevallotta, hogy ő kezdeményezte a szakítást. Lezárta a házasságát, nem folytatott viszonyt egy harmadik féllel, ugyanis tisztelte és szerette egykori társát, akitől egy kislánya, Hannaróza is született. 

Rengeteg támadás érte, ugyanis nem sokkal a bejelentés után az énekesnő bevallotta, hogy ismét rátalált a szerelem Papp Máté Bence oldalán. Az énekesnőt A Fricska Táncegyüttes tagja a szüleinek is bemutatta, akik egyből befogadták és megkedvelték őt, így új családra talált bennük. Gabi teljesen kivirult, és úgy érzi, hogy megtalálta a tökéletes társát. 

"Végre egy olyan emberrel vagyok, aki empatikus. 

Én megmondom őszintén, hogy én nem találkoztam még ennyire empatikus férfival

 - mesélte Tóth Gabi a videó podcastban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről