A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A tengerparton mutogatta formás, gigantikus méretű fenekét a TV2 plasztikafüggő sztárja - kép

Tuvic Aleksandra
Vágólapra másolva!
A TV2 sztárja imádja mutogatni plasztikázott testét, ami nem csoda, ugyanis egy budapesti lakás árát költötte már magára. Szexi, merész fotóival megőrjíti a férfiakat, legutóbb a fenekét tette a kirakatba.
Vágólapra másolva!

A Kőgazdag fiatalokból és a Párharcból megismert Tuvic Aleksandra nemrég elismerte, hogy plasztikafüggő, és már szinte mindenét megcsináltatta. Rendszeresen költ milliókat a testére, designer vaginája van, az orra miatt pedig már ötször feküdt kés alá. Állítása szerint korábban nem volt elégedett saját magával, ezért döntött úgy, hogy teljesen átalakíttatja a testét.

18 évesen feküdtem kés alá először, de már sokkal hamarabb tudtam, hogy lesz műtétem.

Egyrészt akkora volt az orrom, hogy ha kimentem a teraszra kiálltam azt hitték, könyöklök.

Egy férfinak lehet, hogy sármos, de nekem nem tetszett. Felső testem olyan volt, mint egy pubertáló kisfiúé, nem érzetem magam nőiesnek...

Jobb dolgokra is mehetett volna az az összeg.

Közel egy budapesti szoba-konyha ára benne van már. 

Csak az orromat ötször kellett műteni. Azt hagyjuk, hogy miért. De ötször futottunk neki" - részletezte.

Tuvic Aleksandra jelenleg épp nyaral, amiről a közösségi oldalán is rendszerint beszámol a követőinek. Gyakran oszt meg magáról merész, kihívó képeket, ami tőle egyáltalán nem áll távol. Legutóbb a homokos tengerparton egy bikiniben szaladgált, amiről videó is készült. A felvételen a sztár hátulról mutogatja magát, így jól látható a gigantikus méretű, kerek feneke, amit elmondása alapján soha nem plasztikáztatott, a sportnak, a lovaglásnak köszönheti, hogy ennyire formás.

A TV2 sztárjának tökéletes fenekét sokan dicsérték, azonban volt olyan is, aki keményen kritizálta a látottakat. 

Másnak genetikailag sokkal jobb a segge, neked a mű segged is szar

- olvasható a hozzászólás, amire Aleksandra röviden csak annyit válaszolt, hogy "örül a másiknak."

Szakított párjával

Tuvic Aleksandra és Gelencsér Kornél a Párharc legutóbbi évadában tűntek fel együtt, épp a döntő előtt kellett távozniuk a műsorból. 

A sztárpár a műsorban is többször összevitázott, ezért sem meglepő, hogy véget ért a kapcsolatuk, azonban azt nem tudni, mikor és miért döntöttek úgy, hogy külön utakon folytatják. Tuvic Aleksandra egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben szólta el magát a szakításról még áprilisban. 

Szerencsés embernek gondolom magam, mert többször megadatott már az életemben, hogy igaz, önzetlen és tiszta szerelmet érezzek és tapasztaljak egy személy iránt. 

A Nagy Ő még várat magára, mert jelenleg egyedülállóként élem a hétköznapjaimat, de semmire sem vagyok ráfeszülve, hiszen tisztában vagyok magammal, és tudom, hogy eljön majd az az ember, akivel életem végéig megtapasztalhatom a szerelmet 

- magyarázta Tuvic Aleksandra még korábban. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!