Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Új barátnője van Varga Viktornak - képek

Vágólapra másolva!
Idén tavasszal tűnt fel a követőknek, hogy szakíthatott barátnőjével, Zsembera Liliánával.
Vágólapra másolva!

A TV2 Párharc műsorában megismert sztárpár a látszólagos harmónia ellenére úgy tűnik, hogy hosszú évek után szakított, amit abból lehetett sejteni, hogy lekerültek a közös képek a közösségi oldalaikról. Sokak szerint Varga Viktor és táncosnő barátnője, Zsembera Liliána valódi álompár voltak, hasonló volt az érdeklődésük, és nagyon összeilőnek tartották őket.

Zsembera Liliána, Sztárban sztár leszek!
Zsembera Liliána a Sztárban sztár leszek!-ben is szerencsét próbált
Fotó: TV2 Play 

Azonban ez mégsem volt elég arra, hogy életük végéig szóló kapcsolat legyen köztük, ugyanis egyre biztosabb, hogy már nem békül ki a TV2 vetélkedőjének egykori győztes párja. Varga és volt barátnője többször is szerepelt a TV2 műsoraiban, a Drágám, add az életedben!, sőt a táncosnő a legutóbbi Sztárban sztár leszek!-ben is szerencsét próbált, ahol Dua Lipa Levitating című dalával indult, de nem jutott tovább a válogatón.

Bár sosem mondták ki, hogy véget ért a kapcsolatuk, de Varga Viktor sejtelmesen nyilatkozott a témáról.

Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit. Ez a mi életünk, szerintem senkinek semmi köze nincs hozzá.

Ha bármilyen mondandóm vagy mondandónk lesz, akkor azt az erre megfelelő helyen meg fogjuk tenni. Valójában senkinek nem egyszerű az élete, minden párkapcsolatban szoktak problémák lenni. Vannak jó részei, mint ahogy akadnak rosszabb pillanatok is. Ez ilyen!” - mondta a zenész, aki legtöbbször botrányaival és meztelenkedéseivel hívja fel magára a figyelmet. Ebben exbarátnője is parnter volt számára, akivel egyikük sem volt szégyellős típus, a táncosnő még Amazonas-túrára is elment Vargával, ahonnan sok merész képet osztottak meg magukról.

Bár a szakítás nagyjából márciusra tehető, úgy tűnik, Varga Viktor máris túllépett Zsembera Liliánán, ugyanis egy másik nővel készült fotókat osztott meg a közösségi oldalán, melyeken félreérthetetlen helyzetben láthatóak. A zenész egyelőre nem árulta el, hogy ki a rejtélyes nő az életében, de korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben mutatott pár ölelkezős fotót magukról. Így már szinte biztos, hogy végleg véget ért a kapcsolata Zsembera Liliánával, és máris új szerelem alakul az életében - írja a Ripost, ahol a rejtélyes nővel készült közös fotókat is megtekintheti.

párharc, Zsembera, Vargaviktor
A TV2 Párharc című műsorát is megnyerték korábban. Úgy tűnik, végleg véget ért a kapcsolatuk
Fotó: TV2

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről