Mindenkinek leesett az álla: egy elképesztően kicsi bikinialsóban terpeszt Vasvári Vivien

Vágólapra másolva!
Tökéletes az alakja három gyerek után is Vasvári Viviennek, aki most bikiniben mutatta meg magát.
Vágólapra másolva!

Tavaly ősszel megszületett Vasvári Vivien harmadik gyereke, akiről nemrég több új képet is mutatott az Instagram-oldalán. A modell és a férje így öt közös gyereket nevelnek jelenleg, de máris tervezik a következőt: nagyon örülnének, ha hamarosan is kislánnyal bővülne a családjuk. Vasvári Vivien háromgyerekes anyaként is tökéletes formában van, amit most újabb, szexi képpel bizonyít: egy falatnyi bugyiban, terpeszben fotózta magát a tükör előtt.

Nemrég egy kommentelő meg is kérdezte tőle, hogy sikerült ilyen gyorsan visszanyernie az alakját, mi a fogyásának titka. "Minden visszaáll magától egy idő után. Még van 6 kg plusz rajtam, de az is pár hónap és lemegy, nem aggódom. Meg sportolok is amikor éppen van energiám még rá. lvileg 40 hét alatt kell teljesen visszaállni az eredeti súlynak" - adta a választ nem sokkal a harmadik szülése után.

Imádja a gyerekeket

"Gyerekek nélkül a család egy meséhez hasonlít, de a gyerekekkel válik igazi tündérmesévé. Ők az életünk legédesebb gyümölcsei, amelyek a családfánk legszebb ágait alkotják. Velük a családunk története mindig folytatódik, új fejezetekkel, amiket együtt írunk meg napról napra" - írta korábban egy családi képükhöz, majd nem sokkal később a közösségi oldalán elárulta, hogy akkor lennének igazán boldogok, ha egy közös kislány is érkezne az életükbe.

Sokakra ráijesztett nemrég

Vasvári Vivien a napokban súlyos ételmérgezést kapott, emiatt az ágyból sem tud kikelni – derült ki egy Instagram-sztorijából. Az influenszer épp Horvátországban volt, ráadásul korábban egy híres szállodalánc étterméből posztolt – több követője szerint ott kaphatott ételmérgezést, de erről később már nem beszélt, így a valós okokra nem derült fény.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről