Fontos fellépés előtt került kórházba Veréb Tamás

Veréb Tamás
Fotó: Instagram/Veréb Tamás
Vágólapra másolva!
Veréb Tamás pont a Puskás, a musical 100. előadására készült, de egy lábsérülés miatt kórházba kellett mennie.
Vágólapra másolva!

Veréb Tamás térdrögzítőben lépett fel hétvégén a Puskás, a musical 100. előadásán, ami természetesen nem volt szerves része a darabnak – a színész azért viselte, mert két nappal korábban a sürgősségin kötött ki egy lábsérülés miatt.

"Különleges nap volt, nemcsak a darab szempontjából, hálás vagyok, hogy átélhettem. De két nappal korábban egy komoly térdfájdalomra ébredtem, és persze egyből szaladtunk az ügyeletre. Sajnos nem tudták még az orvosok sem pontosan megmondani, mi az oka. Így hétfő este még vár rám egy MRI-vizsgálat is, de már sokkal jobban érzem magam. Persze az előadásban is visszább kellett fognom magamat a koreográfiánál" – mondta még az újabb vizsgálat előtt a Borsnak Veréb Tamás. 

Büszkén mondhatom, hogy soha nem hagytam még ki egy koncertet vagy előadást sem.

A sürgősségin is azt éreztem, hogy nincs arra esély, hogy lemondjam. Aztán mikor felmentem a színpadra, akkor a közönség szeretete minden fájdalmat elmulasztott. Persze biztos lesz idő, amikor komolyabb bajom lesz, hogy le kell mondanom egy előadást, hiszen már 30 éves öreg színész vagyok" – tette hozzá, meg sem fordult tehát a fejében, hogy nem áll színpadra.

Veréb Tamás játssza a főszerepet

A Puskás, a musicalben az első szereposztás szerint már az ősbemutató óta Veréb Tamás alakítja a címszereplő legendás labdarúgót, Puskás Ferencet. Az Erkel Színház második szereposztásában Kocsis Dénes kapta a főszerepet, de Veréb Tamás (Pásztor Ádámmal váltásban) a Győri Nemzeti Színház produkciójában is eljátssza a legismertebb magyar focistát.

A Puskás, a musicalt Galambos Attila, Szente Vajk és Juhász Levente írták, Szente Vajk rendezésében eredetileg a Hősök terén mutatták volna be több ezer ember előtt – ez a terv azonban a Covid miatt meghiúsult. Az ősbemutatóra végül 2020. augusztus 20-án került sor az Erkel Színházban, ahol 22 színész, 60 táncos és 30 gyerekszínész lépett színpadra, a két bemutató előadást pedig álló taps fogadta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről