Zimány Linda őrületes dekoltázzsal hívta fel magára a figyelmet

Vágólapra másolva!
Zimány Linda ismét merész szettben mutogatja magát, most egy vacsorán jelent meg óriási dekoltázzsal.
Vágólapra másolva!

Zimány Linda nagyon szereti az extrém ruhákat, és a tökéletes alakját is előszeretettel mutogatja: most épp egy vacsorára érkezett feltűnő összeállításban, a felsőből szinte teljesen kilátszódnak a mellei.

Egy zaklató miatt nehéz időszak van mögötte

Mint írtuk, Németországban elfogták, majd hazaszállították H. Csabát, aki korábban Zimány Lindát is zaklatta és életveszélyesen megfenyegette, de más bűncselekményekkel is gyanúsítják. 

Németországból hoztak Budapestre a rendőrök egy magyar férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy több rendvédelmi szervezetnek küldött fenyegető üzenetet, illetve egy celebet is zaklatott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya folytat eljárást egy 43 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint 2023. január 29-én több magyar rendvédelmi szervnek küldött e-mailt, amelyben azzal fenyegetőzött, hogy embereket fog meggyilkolni, amennyiben családját nem telepítik külföldre. A Németországban élő magyar állampolgár 2023 első fél évében közösségi oldalán keresztül egy ismert magyar fotómodellnek is számos életveszélyes fenyegetést tartalmazó, illetve trágár üzenetet küldött" – olvasható a Police.hu oldalán, ahol egy videó is látható H. Csaba hazaszállításáról.

A cikkből az is kiderült, hogy a fenyegetést jelentő férfit a német rendőrök fogták el áprilisban, miután a belföldi mellett európai és nemzetközi elfogatóparancsot is kiadtak ellene.

Zimány Linda az ismert magyar fotómodell

Azóta kiderült, hogy a férfi által zaklatott fotómodell Zimány Linda volt, aki egy Instagram-sztoriban meg is osztotta a hírt: "Egy zaklatóval kevesebb. Köszönöm! Szép munka!" – írta a bejegyzéséhez.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről