A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A Nagy Ő egykori győztese lehet Varga Viktor új barátnője - képek

Vágólapra másolva!
Mint írtuk, nemrég szakított barátnőjével Varga Viktor, aki úgy tűnik, máris túllépett Zsembera Liliánán és a Nagy Ő egykori csábítója mellett vigasztalódik.
Vágólapra másolva!

Idén tavasszal tűnt fel többeknek, hogy szakíthatott Varga Viktor és Zsembera Liliána, akiket a TV2 Párharc műsorában ismerhetett meg jobban a közönség. Akkor győztesként távoztak a műsorból, ám a látszólagos harmónia ellenére úgy tűnik, mégsem volt köztük minden rendben, és hosszú évek után szakítottak. Először abból lehetett sejteni, hogy gondjaik vannak, amikor lekerültek a közös képeik a közösségi oldalaikról. Sokak szerint Varga Viktor és táncosnő barátnője, Zsembera Liliána valódi álompár voltak, hasonló volt az érdeklődésük, és nagyon összeilőnek tartották őket.

párharc, Zsembera, Vargaviktor
Zsembera Liliána és Varga Viktor a TV2 Párharc című műsorában
Fotó: TV2

Az első pletykák után egyikük sem erősítette meg a híreket, Varga Viktor egyértelműen kijelentette, hogy a magánéletük csakis rájuk tartozik, és csak annyit osztanak meg, amennyit a közösségi oldalaikon látni lehet.

"Amit posztolok az oldalaimra, annyit szeretnék közölni a rajongókkal és a nyilvánossággal, azon túl semmit" - fogalmazott az énekes, de exbarátnője nemrég egyértelműen kijelentette, hogy már nem alkotnak egy párt. Ezek után mindenkit meg is lepett, amikor Varga Viktor exbarátnőjéről közölt szexi felvételeket, melyeket egy közös nyaralásuk során készített róla.

Nem vagyunk már egy pár. A történtek ellenére tartjuk a kapcsolatot. Igazából jóban vagyunk, szeretjük egymást, de két különböző út felé megy az életünk, és nem közösek a céljaink, a vágyaink.

Rendszeresen beszélünk, és még ki tudja mit a hoz jövő. Bármi megtörténhet..." - mondta sejtelmesen Zsembera Liliána nemrég, most mégis úgy tűnik, nem egymás oldalán keresik a boldogságot, ugyanis Varga Viktort egy ismert, szexi szőke nővel fotózták a Balaton-parton.

Az énekes nem mással, mint a Nagy Ő egykori győztesével, Nyergesi Tímeával pózolt és bolondozott a kamera előtt, azonban egyelőre nem árulták el, hogy miért találkoztak a strandon. A képek azonban elég intimre sikerültek, hiszen a zenész nem fogta vissza magát, és ölelgette, ölbe is vette az egykori valóságshow-szereplőt, akinek tangás fenekét is belemutatta a kamerába. A felvételek alapján elég közeli és jó a viszony köztük.

A képek között lapozhat:

Nyergesi Tímea még 2022-ben tűnt fel a TV2 sikeres társkeresőjében, amikor Árpa Attila kegyeiért küzdöttek a csábítók. Nyergesi Tímea már az első pillanattól szimpatikus volt a színszének, végül őt választotta a döntőben Farkas Bogival szemben. Azonban kapcsolatuk nem bizonyult tartósnak, elég hamar szakítottak a forgatások után. Az egykor lovászként dolgozó Tímeáról annyit tudni, hogy azóta OnlyFans-oldalt is indított, jelenleg fintesszmodellkedéssel foglalkozik, és nemrég volt egy kapcsolata, de annak a jelek szerint vége lett.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!