A Széna téren őrjöngött a világ egyik leghírhedtebb influenszere

2023 Streamy Awards - Show
IShowSpeed
Fotó: Getty Images via AFP
Vágólapra másolva!
Cikkünk megjelenésekor már 2,8 millióan néztek bele eddig IShowSpeed közel kétórás videójába. A youtuber sokakat felháborított, amikor a Mátyás-templomnál azt közölte, hogy "bemegy Románia legnagyobb várába."
Vágólapra másolva!

Magyarországon járt, a Youtube-on élőben jelentkezett IShowSpeed, akit 26,7 millióan követnek, és itthon is sok rajongója van, ahogy a videón is látható. 

A 19 éves influenszer a magyar fővárosból közvetített adását több mint 150 ezren nézték élőben, pár óra alatt 2,8 millióan néztek bele a videóba. A Széna téren előbb azt kiabálta magyarul, hogy "b.szd meg!", és láthatóan büszke volt arra, hogy tud két szót ezen a nyelven, majd összefutott egy rajongójával, aki valószínűleg készült a nagy találkozásra. Tőle kapott egy zacskó Negro-cukorkát, ennek következtében az amúgy is igen extrovertált IShowSpeed üvöltözni kezdett (hiszen a negro szó Amerikában becsmérlő kifejezés az afroamerikai emberekre). Itt a teljes videója, a jelenet a 10. perc környékén kezdődik:

A cukorka átadása után a youtuber még hőzöngött egy kicsit, egy nénivel is próbált diskurálni, aki viszont nem beszélt egy szót sem angolul. Kapott tőle virágot, majd testőrei kíséretében átment a Mammut bevásárlóközpontba, miközben sokan videózták, fotózták, ölelgették - este pedig komoly tömeg figyelte, mit csinál, merre jár. 

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről