A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Újra férjhez megy Adele

Adele
Adele brit soulénekesnő
Vágólapra másolva!
Eljegyezték a brit származású, tizenhatszoros Grammy-díjas világsztárt, Adele-t, akinek ez már a második házassága lesz.
Vágólapra másolva!

Hatalmas gyűrűvel az ujján látták Adele-t Londonban, és bár nem az első eset, hogy azt feltételezik az énekesnő gyűrűjére, hogy eljegyzésről árulkodik, most már biztos, hogy titokban eljegyezte párja, az amerikai sportügynök, Rich Paul. Annak ellenére, hogy hónapokig azt találgatták, hogy már összeházasodtak-e, Rich múlt csütörtökön valóban megkérte Adele kezét.

A 36 éves énekesnő azonnal igent mondott, majd családjával és barátaival FaceTime-on közölte a nagy hírt. A barátai arra számítanak, hogy a jegyespár a jövő év vége felé egy nagyszabású lakodalmat rendez majd. 

Rich úgy tervezte, hogy a lánykérés a szülővárosában lesz, és egy elképesztő, négykarátos gyémántgyűrűt adott neki.

Másnap este pezsgővel ünnepeltek a Chiltern Firehouse-ban” - mondta a The Sunnak a pár egyik ismerőse.

Adele korábban azzal indította el a házasságukról szóló pletykákat, hogy a színpadon a 42 éves Rich Paulra már a férjeként hivatkozott, magára pedig feleségeként.

Adele viccesnek tartja, hogy a rajongók szerint már házasok. Ez csak egy vicc volt.

Most már mindenki azzal viccelődik, hogy ő lehetne a tökéletes énekesnő az esküvőjén" - folytatta a neve elhallgatását kérő forrás a lapnak.

Adele korábban, 2018 és 2021 között már volt házas, Simon Konecki vállalkozó felesége volt, akitől született egy fia, Angelo, aki már 11 éves. Az énekesnő a szakítás után kezdett randizni a háromgyermekes apukával, Rich Paullal, aki állítólag 100 millió fontot keres, és 2022-ben állítólag egy hatalmas villát is vásároltak közösen, Beverly Hillsben.

Adele visszavonul

Talán köze volt a nemrég tett bejelentésének is ahhoz, hogy sejtette, hamarosan eljegyzi őt párja, Rich Paul. Ugyanis az énekesnő azt monta, gy időre biztosan visszavonul, sem dalokat írni, sem koncertezni nem fog a közeljövőben. 

Adele müncheni koncertsorozata előtt nyilatkozott a német ZDF-nek, az interjúban pedig azt is bejelentette, hogy az idei fellépései után bizonytalan időre visszavonul, más kreatív feladatokra koncentrálna.

Jelenleg üres a tank. Egyáltalán nincs semmi tervem új zenékkel kapcsolatban.

Szeretnék egy nagy szünetet ez után, és azt hiszem, más kreatív dolgokkal szeretnék foglalkozni, legalább egy ideig" - mondta korábban Adele.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!