Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

A börtönből szabadult Aurelio találkozott azzal a férfival, akit elrabolt

Vágólapra másolva!
Az egykori valóságshow-szereplő februárban szabadult a börtönből, azóta házi őrizetben van.
Vágólapra másolva!

Az egykori valóságshow-szereplőt 3 év és 5 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a bíróság emberrablásért és kábítószer-fogyasztásáért, büntetését 2022-ben kellett elkezdenie. A nagy drámával bevonuló Aurelio drámája a börtönben is folytatódott, februárban léphetett ki a Kalocsai Fegyház és Börtön kapuján, azóta pedig szigorú feltételek szerint házi őrizetben volt. Már rögtön az első nap találkozott a kislányával, akivel egy közös képet is posztolt a közösségi oldalán, valamint egy köteg húszezrest lóbálva akasztotta ki az internetezőket a TikTokon. A celeb ezzel a húzásával a sportfogadási bizniszét próbálta hirdetni, de azóta is igyekszik jelen lenni a közösségi oldalán, szinte folyamatosan posztol valamit. Már a a nyomkövetős lábbilincs is lekerült a bokájáról, szabadon mozoghat Magyarországon. 

Szívesen megy kedvenc helyeire Baján, találkozik ismerőseivel, de arra nem számított, hogy azzal az emberrel is összefut, akit anno elrabolt - írja a Bors.

"Mivel nagyon hiszek a sorsban ezért azt mondom, így alakult a legjobban.

Mert keveredhettem volna bele olyan dolgokba is, ami sokkal nagyobb büntetési tétellel járt volna. Mert nagyon sokat jártam az éjszakába, nem titok. Sok barátom van, akik ugye most is bent vannak és elég, hogy az ember egyszer legyen rossz helyen. Bent figyelj, 1o-ből 8 ember azt mondja, ő ártatlan. Néztem is, hogy tényleg? Ennyi ártatlan ember ül a börtönben? Én amikor jártam csoportterápián, vagy amikor néha az őrök szóba elegyedtek velem, főleg az elején kérdezték, te is ártatlan vagy, mi? Én ilyenkor mindig mondtam, hogy nem, én bűnös vagyok!

A korábbi botrányhős szerint odabent a rácsok mögött sokan maguknak sem vallják be, hogy bűnösek, nem, hogy másnak. "Pedig az nagyon fontos része a bentlétnek, hogy beismerd! Én vállaltam a következményét, amit elkövettem. 

Érdekes egyébként, de találkoztam az illetővel, akit elraboltam… Nagyon meglepődtem, igazából azon, hogy ő hogy-hogy nem börtönben van, mert rengeteg büntetőügy van ellene, vagy legalábbis akkoriban volt. 

De én már ezt elengedtem, nem haragszom már senkire! Mert szerintem ez is nagyon fontos, hogy miután rájössz, hogy elkövettél egy bűnt, akkor ezzel együtt el kell fogadnod azt, hogy ez megtörtént és ezen már nem tudsz változtatni. Nem akarok már a múltbeli dolgokon gondolkozni, kattogni, pont ezért! Nem akarok haragban élni, még akkor se, ha azóta se láttam azt a bizonyos 200 ezer forintomat, meg több millióba került az ügyvédem, meg ültem két évet. De túl vagyok rajta, nem haragszom senkire, szeretnék harag nélkül élni!" - tette hozzá.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről