A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNFucsovics Márton
14:45TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNMarozsán Fábián
15:45TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Az olvasztott tollakból készült olimpiai fellépőruhája miatt támadják Lady Gagát

Lady Gaga
Vágólapra másolva!
Nem az első eset, hogy Lady Gaga kivívja maga ellen a nép haragját, azonban most hiába próbálta megelőzni ezt, nem jött össze.
Vágólapra másolva!

Lady Gaga korábban extrém ruháiról is elhíresült, az sem érdekelte, hogy mennyi kritikát kap furcsa viseletei miatt. A legemlékezetesebb talán a nyers húsokból készült ruhája volt, ami után nagyon sokan támadták, elsősorban az amerikai állatjogi szervezet, a PETA, akik már számtalanszor felszólították az énekesnőt az elmúlt években. 

Az biztos, hogy nem Lady Gaga az állatvédők kedvence, legutóbb azért támadták, mert kutyájára ékszereket aggatott, és ezzel sem nyerte el sokak tetszését. Azonban most egyre nagyobb a botrány az énekesnő körül, akinek több részről is támadják a fellépését a 2024-es Olimpián. Egyrészt amiatt, mert egy táncosa nagyon elesett, másrészt a fellépőruhája miatt, ami elmondása szerint olvasztott tollakból készült.

A képek között lapozhat:

Az énekesnő már a nyitóünnepség előtt egy hosszadalmas posztban kezdett magyarázkodni a rengeteg toll felhasználása miatt, és azt gondolta, hogy így nem fogják támadni emiatt, de tévedett. A PETA ugyanis az énekesnő bejegyzése alatt, majd a saját Instagram-oldalán is durván támadta az énekesnőt.

Te lehetsz hálás, de a madarak nem. A ' természetes módon vedlés' szinte soha nem fordul elő. 

A tollak általában kacsákból, struccokból és más madarakból származnak, amelyeket megölésük után megkopasztanak, vagy még életükben fájdalmasan kitépik a testükből. Számíthatunk arra, hogy soha többé nem viselsz tollat?" - írták hozzászólásban az énekesnő extrém tollruhájáról és kiegészítőiről készült fotók alatt.

A PETA véleményével nagyon sokat egyetértettek és rengetegen támadták az énekesnőt a választása miatt, és azt írták, csalódtak benne. De olyan is volt, aki rögtön a védelmébe vette, míg mások egyáltalán nem is foglalkoztak a kérdéssel, csak az előadói kvalitásait méltatták.

Akkor mi lenne, ha azok után mennétek, akik azt állítják, hogy a tollaik természetes módon vedlettek. Ő csak viselte. 

Hát igen. Azt mondták neki, hogy ez humánus. Ha nem humánus, amiben még csak nem is vagytok biztosak, akkor menjetek a Dior ellen, azok ellen, akik ezeket legyártják" - írta valaki válaszul az állatvédőknek az énekesnő védelmére kelve, aki úgy gondolja, hogy Lady Gaga valószínűleg azért írta, hogy vedlett tollakból készült a ruhája, mert neki is azt mondták, hogy ehhez nem volt szükséges megkínozni egyetlen állatot sem.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!