Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Egyre rosszabbul néz ki a Baywatch sztárjának drogos, hajléktalan felesége - képek

Loni Willis
Vágólapra másolva!
A Baywatch sztárja, Jeremy Jackson két év után vált el Loni Willison egykori modelltől. A nő két munkahelyét is elvesztette, idegösszeomlása volt, drogozott, majd hajléktalan lett. Egyre gyakrabban látni Los Angeles utcáin, ahol teljesen piszkosan, züllötten, fogatlanul sétál.
Vágólapra másolva!

Loni Willison egykor topmodell volt, aki a Baywatch egyik főszereplőjéhez, Jeremy Jacksonhoz ment hozzá még 2012-ben. Hamar, két év után elváltak, azután, hogy a férfi állítólag megtámadta Lonit az otthonukban, a nő pedig kábítószer-függő volt. Ezután egy klinikán helyezkedett el, asszisztensként dolgozott, idegösszeomlása után azonban elvesztette állását. Később ingatlanosként kereste a kenyerét, de becsapták, nem kapta meg a pénzét, ekkor omlott össze és lett hajléktalan.

Jeremy Jackson, Loni Willison
Fotó: Instagram.com/guacamouly

Két munkahelyemet elvesztettem, minden összeomlott körülöttem. 

Két év telt el, azóta az utcán vagyok" - nyilatkozta Willison még korábban. 

Az egykori sztár mára már nagyon lezüllött, rám sem ismerni, azonban azt vallja, nem kér a segítségből, így is mindene megvan, amire szüksége lehet: 

"Nincs mobiltelefonom. Van kajám, van hol aludnom. 

Itt-ott kapok pénzt, és van élelmiszer a kukákban.

 Ennyi pont elég nekem" - tette hozzá a nő.

Loni Willis
Fotó: Instagram.com/guacamouly

Már jó ideje Kalifornia nyomortelepein látják feltűnni, ahol időről időre fotókat is készítenek róla. Utoljára egy újabb sokkoló fotó készült róla, a látvány pedig nemcsak szörnyű, de elgondolkodtató is. Loni Willison egy ruhaneműkkel megpakolt bevásárlókocsi társaságában látható a szemetesnél, szájában pedig ott egy cigaretta, amit valószínűleg a földről, vagy a kukából szedett ki a ma ár hajléktalanként élő sztár - írja a RadarOnline. 

Szexvideót forgatott a Baywatch-sztár

Jeremy Jackson még évekkel ezelőtt azon aggódott, hogy az internetre kikerült egy korábbi szexvideója, ami nem csak a karrierjére, de a magánéletére is befolyással lehetett volna saját bevallása szerint. Persze az is előfordulhat, hogy akkor reklámfogásról volt szó, hisz egy szexbotránynál mi lenne jobb mód arra, hogy valaki a média érdeklődésének középpontjába kerüljön?

Az ominózus felvételt egyébként egy tetovált pornószínésznővel, Sky Lopezzel forgatta. Jackson állítása szerint a videó magáncélra készült - bár ha valaki pornóssal hetyeg, számíthat rá, hogy a kisfilm mást is érdekelni fog. A színész mindenesetre jogi útra terelte a történteket.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről