Berki Mazsi viselkedése miatt féltik a kislányát

Berki Mazsi
Vágólapra másolva!
Berki Mazsiról leperegnek a kritikák, sőt, gyakran idegesíti fel az embereket a luxuséletvitelét mutogatva. Azonban most nagyon durva kritikákat kapott a kislánya miatt.
Vágólapra másolva!

Berki Mazsi már több mint két éve lett özvegy, amikor néhai férje, Berki Krisztián váratlanul, tragikus körülmények között meghalt. A házaspár kislánya, Emma ekkor még csak pár hónapos volt, így édesapját már nem igazán ismerhette meg. Az özvegy nem sokáig gyászolta gyereke apját, elég hamar összeismerkedett gazdag barátjával, Zoltánnal, akit sokáig próbált titkolni a nyilvánosság előtt, de gyorsan nyilvánvalóvá vált, hogy van valakije. 

Ma már egyáltalán nem érdekli Berki Mazsit, ki mit gondol róla és kapcsolatáról a gazdag vállalkozóval, aki valódi luxuséletvitelt biztosít az özvegy számára, hiszen egyfolytában nyaralnak, hol külföldön, hol belföldön, ezenkívül drága holmikkal halmozza el őt, és plasztikai műtéteit is finanszírozza. Berki Mazsi tavaly már azt is elárulta, hogy összeköltözött Zoltánnal, így együtt nevelik Berki Krisztiánnal közös kislányát, Emmát.

A párom nyolc hónapos kora óta ismeri Emmát. Ennek következtében a lányomnak Zoli irányába alakult ki az apakép. Már előfordul az is, hogy apának szólítja a jól megszokott Csácsá mellett

- magyarázta korábban Berki Mazsi, hogy kislánya az új barátját tartja az apjának, ami azért nem meglepő, hiszen együtt nevelik a kis Emmát.

A luxusözvegy szinte már meg sem említi Berki Krisztiánt, halálának évfordulóján sem emlékezett meg róla nyilvánosan. Ehelyett folyton a luxusutazásaival henceg, amivel szándékosan hergeli az embereket. Idén többször is volt már a Balatonon, de jártak Horvátországban, tavasszal Olaszországba utaztak, nem sokkal korábban még Thaiföldről jelentkezett. Már többeknek is feltűnt, hogy folyton utaznak, voltak, akik emiatt Berki Mazsi kislányát féltik, hiszen úgy gondolják, nem való ez az életvitel ilyen pici gyereknek.

Nem rosszindulatú a kérdésem, de ti sosem vagytok otthon? Csak azt látni, hogy állandóan nyaraltok, vagy belföld vagy külföld... 

Nem gondolod, hogy a kislányod még nagyon kicsi ehhez? Nem alakul ki benne napirend, állandóság és az otthonához való kötődés?" - idézi a Ripost Berki Mazsi követőjének kérdését, amit már többször is megfogalmaztak neki a nyaralós képei láttán. 

Nem az első eset, hogy Berki Mazsit szülőként kritizálják, ugyanis korábban azt kifogásolták többen is, hogy több fürdőruhás képeken mutogatta kislányát, ami sokak szerint felelőtlenség volt részéről.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről