A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Új barátja lehet Szandi lányának - kép

Vágólapra másolva!
Az énekesnő is reagált Bogdán Blanka legújabb bejegyzése alatt, valószínűleg új párja van a fiatal lánynak.
Vágólapra másolva!

Szandi és Bogdán Csaba legidősebb gyereke, Bogdán Blanka már több mint három éve Amerikában él, azóta szinte alig látta szüleit és testvéreit, akik egyszer már meglátogatták őt a tengerentúlon. Néha beszámol arról, hogy honvágya van és nincs túl jó lelkiállapotban, egy ideje azonban elmaradtak a szomorú bejegyzések, és talán már meg is van az oka, hogy miért nem vágyik vissza a családjához. A 24 éves lány bentlakásos bébiszitterként dolgozik egy családnál, az évek alatt  már sok barátot szerzett, akikkel gyakran jár szórakozni és felfedezni a helyi látványosságokat.

Most egy esküvőre volt hivatalos a legújabb bejegyzése szerint, amihez mellékelt egy félreérthetetlen fotót, ami arról árulkodik, hogy foglalt a szíve. Az ölelkezős fotó alapján nagyon úgy tűnik, hogy a férfivel nem csak barátok, valószínűleg ő volt a kísérője az esküvő napján is. Ráadásul több ismerőse is kommentelt a bejegyzés alatt, és azok is arra engednek következtetni, hogy a Bogdán Blankához közel állók tudják, hogy rátalált a szerelem a fiatal lányra. A kép alatt megjelent az édesanyja, Szandi is, aki nagyon örül lánya boldogságának, és egy pár szív alakú hangulatjelet küldött neki.

Bogdán Blankának azóta nem volt komolyabb kapcsolata, hogy 2021-ben elhagyta Magyarországot, bár az eredeti tervek szerint csak egy évet akart kinn élni nyelvtanulás céljából, hiszen itthon akarta folytatni a tanulmányait és barátja is hazavárta. Azonban tíz hónap kinn töltött idő után nem bírták a távkapcsolatot, és a szakítás mellett döntöttek. A fiatal lány ekkor úgy döntött, meghosszabbítja a szerződését, és kinn marad San Franciscóban.

Bár sokszor nehéz számára a családtól távol, egyelőre azt sem árulta el, hogy meddig tervezi a kinti életét, viszont azt már korábban megosztotta, mennyi pénzt keres a gyerekfelügyelettel. Két évvel ezelőtt a minimum keresetet, azaz 195 dollárt kapott, ami nagyjából 75 ezer forintnak felel meg. Ez négy héttel számolva havi 300 ezer forint, ami a város drágaságát tekintve tényleg nem lehet egy irigylésre méltó fizetés, ő mégsem akar hazajönni a jelek szerint.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!