Borzalmas állapotban van Shakira - kép

Shakira
Vágólapra másolva!
Shakira magánélete az elmúlt években a nyilvánosság előtt zajlott, ami nagyon megviselte az énekesnőt, ez pedig a külsejére is hatással volt.
Vágólapra másolva!

A kolumbiai énekesnő élete az elmúlt években alaposan felfordult. Mindenki nagy megdöbbenésére 2022 júniusában a kolumbiai származású énekesnő bejelentette, hogy véget ért a kapcsolata Gerard Piqué labdarúgóval. A pár közel 12 évig volt együtt, két gyermekük is született, azonban életüket nem kötötték össze. Még 2010-ben találkoztak először egy videóklip-forgatáson. Kapcsolatuk harmonikusnak tűnt, még a nagy korkülönbség ellenére is, azonban kiderült, hogy a sportoló megcsalta az énekesnőt egy diáklánnyal. Shakira teljesen összeomlott, ugyanis akkor tudta meg, hogy hűtlen hozzá a párja, mikor édesapja az intenzív osztályon feküdt.

Az egykori szerelmespár között elmérgesedett a viszony, ugyanis sokáig sem a gyerekek elhelyezésében, sem a a vagyonelosztásban nem tudtak megegyezni. A Barcelona egykori védője azóta is egy párt alkot Clara Chia Martival, míg az énekesnőt szóba hozták már Tom Cruise-al és Lewis Hamiltonnal, azonban újabb pletykák szerint egy sármos brit színész, Lucien Laviscount oldalán találta meg újra a szerelmet.

A sok stressz, kimerültség, és az állandó felhajtás, ami a magánélete körül volt nem csak a lelkére, de a külsejére is hatással volt. A mindig ápolt, csinos énekesnőről a minap készült egy lesifotó, ahol alig lehet ráismerni a sztárra. Egy autóban ül, arcára pedig kiül, hogy valami nincs rendben vele, gondterheltnek tűnik, és nagyon rosszul néz ki. A Marca azt írja, hogy Shakira több rajongója is nagyon aggódik, mert láthatóan lecsúszott az utolsó nyilvános szereplése óta. 

image

Új szerelem van alakulóban

Ha hinni lehet a pletykáknak, akkor Shakira egy sármos brit színész, Lucien Laviscount oldalán találta meg újra a szerelmet. A 31 éves férfi 15 évvel fiatalabb az énekesnőnél, és nemrég együtt forgatták Shakira legújabb videoklipjét a Puntería című dalhoz, állítólag a közös munka során alakult ki közöttük a szerelem. Az énekesnő követői már többször gyanakodtak arra, hogy a fiatal színész és Shakira között több lehet, ugyanis a róluk készült képeken elég egyértelmű volt, hogy vonzódnak egymáshoz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!