Kitört a háború Britney Spears és Ozzy Osbourne között

Britney Spears
Britney Spears
Fotó: Instagram/Britney Spears
Vágólapra másolva!
Ozzy Osbourne-nak elege lett Britney Spearsből, aminek hangot is adott – mire az énekesnő sem hagyta magát, keményen visszaszólt.
Vágólapra másolva!

Ozzy Osbourne a családi podcastben, a The Osbournesban fejtette ki, hogy mennyire torkig van Britney Spearsszel: "Elegem van abból, hogy szegény szerencsétlen Britney Spearst látom az Instagramon. Minden egyes kib*szott nap. Ez szomorú, nagyon-nagyon szomorú" – magyarázta a Black Sabbath egykori tagja, amikor szóba kerültek a táncos TikTok-videók.

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne
Fotó: KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP / KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

A rocksztár felesége, Sharon Osbourne tisztázta, hogy Ozzy az énekesnő táncos videóira gondolt, amelyekben Britney Spears általában valamilyen vad koreográfiát ad elő lenge öltözetben – és amelyekből tényleg majdnem minden nap érkezik egy újabb. 

Az Osbourne család többi tagja is egyetértett azzal, hogy Britney Spearsszel nincs minden rendben az utóbbi időben, az énekesnőt ez azonban láthatóan nem zavarta: már a podcastadás óta is tett közzé magáról olyan felvételt, amelyen bugyiban táncol, pörög összevissza. Nézze meg!

Britney Spears legújabb táncos videója az Instagramról:

Britney Spearsért egyébként a közvetlen ismerősei is aggódnak, többük szerint az őrület és a csőd szélén áll. A korábban nyilatkozó források szerint az énekesnő "teljesen működésképtelen", sok esetben sokkoló és radikális hangulatváltozásai is vannak, mióta felszabadult apja gyámsága alól, és a hétköznapokban nem felügyeli senki. 

"Sok szabadságot adott neki a gyámság, a korlátozások is csak azért voltak, hogy védjék őt. Most már nem védi semmi" – mondta pár hónapja egy ismerős, aki szerint Britney Spears egyre jobban elszigeteli magát, alig vannak már körülötte emberek.

Az énekesnőért aggódó források szerint Britney Spears emellett anyagilag is veszélyben van, hiszen folyamatosan költi a vagyonát, de nem termeli újra – egy ideje konkrétan a csőd veszélye fenyegeti.

Nem hagyta magát

Britney Spears látszólag nem törődik senkivel és semmivel, de Ozzy Osbourne véleménye eljutott hozzá – amire ugyancsak az Instagramon reagált egy hosszú posztban. Először megvédte Kate Beckinsale-t – akit az Osbourne család szintén kikezdett ugyanabban az adásban –, majd így zárta a mondandóját: "Csinálok pár fotót Kate Beckinsale-lel, és megmondom az Osbourne családnak, akik az emberiség legunalmasabb családja, hogy szíveskedjenek elhúzni a p*csába".

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!