Kiderült, miből él Csuti barátnője

Sudár Bianka
Vágólapra másolva!
Közel 40 ezer követője van már az Instagramon.
Vágólapra másolva!

A TV2-n látott Sztárok a reptéren műsorvezetője 2023. márciusában mutatta meg először az új barátnőjét egy közös képen, amelyen a 26 éves Bianka bikiniben volt látható. A páros a Dominikai Köztársaságban nyaralt együtt, ahol a bejegyzéseik szerint nagyon jól érezték magukat egymás társaságában. A sportoló lány szexi, tangás képpel köszönt el az utazástól.

Sudár Bianka és Csuti
Fotó: Instagram 

A Tények Plusz adásából kiderült, hogy nagyon sok lány indul szépségversenyen, akikről azt hiszik, hogy csak mutogatják magukat, ebből élnek - de sok esetben nem ez van, többen rendesen dolgoznak a modellkedés mellett. a Tények Plusz. Csuti barátnője, Sudár Bianka 2018-ban a Miss Balaton döntőse volt, miközben egy elektronikai termékeket gyártó cégnél dolgozott.

"Az értékesítési részlegen dolgoztam, amit nagyon szerettem. Onnantól tudtam, hogy értékesítés vagy marketing, mindenképp szerettem volna emberekkel kapcsolatot tartani" - nyilatkozta Bianka, akinek mindig az volt a célja, hogy legyen egy olyan munkája, amiből stabilan meg tud élni, és ami biztos. Jelenleg egy marketingügynöksénél dolgozik, árajánlatokat, megrendeléseket készít. Nemzetközi gazdálkodást végzett, nemrég pedig Vezetés és szervezés szakon diplomázott. "Mindenképpen szeretnék saját vállalkozást. Nekem egyébként a szüleim is vállalkozók, Csuti is, úgyhogy én mindenkitől ezt a szemléletmódot látom" - tette hozzá.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről