A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fordulat történt a drogos magyar énekesnő ügyében

énekesnő, sziluett
Ismert énekesnő az ügy szereplője. Képünk illusztráció!
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, megúszta a börtönt a drogos magyar énekesnő, miután elvégezte az elterelési programot.
Vágólapra másolva!

Felmentették a drogos magyar énekesnőt, miután március végéig sikeresen elvégezte az elterelést (vagyis a börtön elkerülése érdekében vállalt megelőző, felvilágosító programot), azóta pedig a pártfogói felügyelet is kedvező jelentést adott le róla.

"A kábítószer megszerzésével gyanúsított nő igazolta, hogy részt vett az általa vállalt megelőző-felvilágosító szolgáltatáson, a pártfogó felügyelet is eredményesen eltelt, ezért az eljárást a budapesti V. és XIII. kerületi ügyészség a törvény által meghatározott, büntethetőséget megszüntető ok bekövetkezése miatt, megszüntette" – közölte az üggyel kapcsolatban dr. Rab Ferenc Levente főügyészségi ügyész.

Az ügy ezzel együtt nem zárult le, hisz a máig meg nem nevezett énekesnő a vádalku részeként több terjesztőt feladott, amivel nemcsak más sztárokat buktathat le, de alvilági szereplőket is magára haragított, állítólag vérdíjat is tűztek ki rá

Az énekesnő vallomása alapján eddig négy gyanúsítottat állítottak elő, közülük azonban csak az egyiküket tartóztatták le – egy másik bűnügyi felügyelet alatt áll, további két gyanúsított viszont szabadlábon védekezhet.

Mi történt korábban?

Mint arról annak idején beszámoltunk, egy népszerű magyar énekesnőt 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállították a mentők kórházba. Állítólag mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. Az otthonát közvetlen a történtek után nyomozók és drogkereső kutyák hada lepte el, akik további nyomok és bizonyítékok után kutattak.

Az énekesnőt a kórházi kezelés után már gyanúsítottként hallgatták ki, de a vallomása alapján hamar előkerült az ügy másik négy szereplője is – az énekesnő elleni eljárást így felfüggesztették, helyette kellette részt vennie a fél évig tartó elterelésen. Ez idő alatt a hatóságok által kijelölt addiktológussal kellett rendszeresen találkoznia, és egyéni elbeszélgetéseken, terápiákon kellett részt vennie – miközben egyetlen alkalmat sem hagyhatott ki, különben rács mögé kerülhetett volna.

Ki lehetett a drogos énekesnő?

Hogy ki a drogos magyar énekesnő, az hivatalosan a mai napig nem derült ki: az eset idején a legtöbben Tóth Andira gyanakodtak, de ilyen-olyan okból többek között Opitz Barbi, Danincs Dóra, Szőcs Renáta, Tolvai Reni, Békefi Viki vagy Oláh Ibolya neve is felmerült.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!