Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Egy ismeretlen férfit simogatott Rubint Rella

Rubint Rella
Vágólapra másolva!
Rubint Réka unokahúga bár boldog házasságban él, most egy férfival boronálták össze. De hamar kiderült, hogy kivel fotózkodik az utóbbi időben többet Rubint Rella.
Vágólapra másolva!

Rubint Réka unokahúga, Rubint Rella 2022 májusában házasodott össze Novothny Soma labdarúgóval. Tavaly ősszel pedig egy sejtelmes bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán - írja a Bors.

„Helló November! Ki tudja, miért olyan fontos nekünk?”

 Tette fel a költői kérdést Rella a közösségi oldalán egy idilli képhez mellékelve. 


Rubint Rella férjével 2022 májusában házasodott össze
A fotón egy festői tájon, hangulatos piknikező kellékekkel pózolnak: háttal a kamerának. A titkolózó póz sokakban gyanút keltett: 

mit rejteget a páros? 

Mindebből sokan arra következtettek, hogy bővül a család, pontosabban, hogy babát vár Rella. Így utólag már tudjuk, hogy a szerelmesek valami egész másra gondoltak, hiszen azóta sem született meg első közös gyermekük.


A fitneszedző fotója valóságos kommentcunamit indított el


A fitneszedzőként tevékenykedő csinos lány közösségimédia-oldalain szívesen oszt meg a magánéletéből is egy-egy momentumot. 

Az utóbbi időben pedig a követői számára ismeretlen férfi oldalán tűnt fel több fotón.

 Ez elegendő indok volt arra, hogy beinduljanak az emberek, és találgatásba kezdjenek, ki lehet a helyes pasi Rella oldalán. Most egy Insta-sztoriban láthatóak együtt, és többen úgy ítélik meg, bejönnek egymásnak.

"Nem tudom, ki ez a srác, de nekem már elég fura, hogy folyton vele posztol."

 

„Múltkor letapogatta a festékes kezével a strandon, és azt is posztolja. Aztán meg ezek az összebújós képek. Ki ő neki?”

 – tette fel a kérdést a Redditen a poszt létrehozója, melyhez az említett képet is csatolta.
Úgy tűnik, sokakat érdekel a csinos lány magánélete, ugyanis valóságos kommentcunami indult el, melyek között a válasz is megtalálható.

Huh, már nekem is feltűnt, nem csak most. Az volt a top, amikor valami színes festékkel simogatta, fogdosta Rella bikinis testét. 😅 Rella oda van érte, le se tagadhatja

 – reagált az előbbiekre valaki.

„Ezen a képen mindkettőjüknek csillog a szeme... Szerintem bejönnek egymásnak”

 – írta valaki.


Nem kellett sokat várni a válaszra. Ugyanis többen tudni vélik, hogy a férfi a fitneszedző sógora, akivel családilag is nagyon jó kapcsolatot ápolnak. 


„Soma nővérének a párja” – zárta rövidre a találgatásokat valaki, ami egy újabb témát adott az embereknek, és azt kifogásolták, hogy egy rokonnal nem szoktak ilyen szoros kapcsolatban lenni. De mindnyájan mások vagyunk, ki így, ki úgy ápolja a rokoni kapcsolat, és miért ne lehetne, hogy valóban jóban vannak, és ebben egyáltalán nem kellene többet bele gondolni, hiszen boldogan él házasságban közel 2,5 éve férjével. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről