A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNKoch Máté
12:25VívásMate Tamas Koch-Grabiel Lugo
HUNPupp Réka
12:25CselgáncsReka Pupp-Sosorbaram Lkhagvasuren
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
13:40VívásJakub Jurka-Gergely Siklosi
HUNPásztor Flóra
14:05VívásYun-Jia Zhang-Flora Pasztor
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
NyílNyíl

Egyre durvább Opitz Barbi szakítása: "Tapossa már el valaki ezt a féregnyúlványt"

Opitz, Serleg
Opitz Barbi és Serleg Albert éppen együtt
Fotó: Opitz Barbi Instagram
Vágólapra másolva!
Nem meglepő, hogy ismét szakított Opitz Barbi és Serleg Albert, akik lassan három éve élnek se veled, se nélküled kapcsolatban. Ezidáig még egyszer sem volt, hogy csendben sikerült volna rendezni a dolgaikat, most sincs másképp.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, ismét szakított Opitz Barbi és erőszakos exbarátja, Serleg Albert, aki nemrég durván megfenyegette és lejáratta az énkesnőt, csúnya szavakkal illette és súlyos dolgokkal is vádolta. Nemrég Serleg a TikTok-oldalára váratlanul egy olyan minősíthetetlen, kisstílű és trágár videót töltött fel Opitz Barbiról, amely az énekesnő hűtlenségéről és könnyűvérűségéről szól.

A bejegyzésben, amely azóta már természetesen eltűnt, a megbántott Serleg Albert azzal vádolja Opitz Barbit, hogy előbb egy 16 éves, majd egy 17 éves fiúval jött össze a háta mögött. Kompromittáló fotókat is mellékelt az énekesnőről, melyhez egy minősíthetetlen rapzenét mellékelt, mellye azt üzeni, hogy az énekesnő ostoba és könnyűvérű.

Minden ilyen jellegű lejárató kampány kizárólag egy egyedi bosszúhadjáratnak a része, ettől Barbara maximálisan elhatárolódik. 

Az ehhez hasonló közösségi média, vagy egyéb platform megjelenésekre nem kíván reagálni. Jelenleg a saját élete, és a saját karrierje a legfontosabb. Mostantól minden ilyennek jogi következménye lesz" - reagált Opitz Barbi sajtósa a történtekre. Azonban a történet most sem maradt annyiban, de nem az énekesnő, hanem egy jó barátja, Einwiller Gregor fenyegette meg Serleg Albertet.

Tapossa már el valaki ezt a féregnyúlvány Serleg Albert genyót

- idézi a magyar Ken baba üzenetének idézhető részét a Ripost.

Fenyegető videók, hangfelvételek és screenshotok! Mind megvan Barbitól! Őt lehet rettegésben tudod tartani évek óta, engem nem!

Köszönd neki, hogy eddig nem léptem, mert mindig lebeszélt. Egy pont után nem fog tudni visszatartani" - írta közösségi odalán az egykori valóságshow-szereplő, aki évek át nézte végig Opitz és Serleg küzdelmét.

opitz
Egyre merészebb felvételeket oszt meg magáról Opitz Barbi, sokan nem nézik ezt jó szemmel
Fotó: Opitz Barbara/Instagram 

Opitz Barbinak viharos kapcsolata óta egyre több botránya van, már családja is teljesen elfordult tőle, ami már a követőit is aggasztja. Úgy gondolják, hogy az énekesnőnek minél előbb segítségre van szüksége.

Ennek a lánynak szüksége lenne olyan emberekre, akik támogatják őt, kezdve egy jó pszichológussal.

Tökre sajnálom, hogy sem a családjától, sem a 'szerelmétől' nem számíthat valódi támogatásra. Ha lenne néhány jó szakember és/vagy barát mellette többre vihetné" - írták korábban az énekesnő követői.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!