A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Eltűnt az első gyerekével terhes magyar DJ

Turi Xénia
Vágólapra másolva!
Hetek óta nem adott hírt magáról.
Vágólapra másolva!

Sokaknak feltűnt, hogy teljesen eltűnt Turi Xénia, aki előtte rendszeresen jelentkezett a közösségi oldalán, folyton azzal dicsekedett, hogy első gyerekét várja, mindenről beszámolt a követőinek. Ezért is furcsa, hogy már három hete nem ad egyáltalán hírt magáról, ezt többen is aggasztónak találják, főleg amiatt, hogy semmit sem lehet tudni születendő gyereke apjáról.

Hasonló kérdésekre nem válaszolok. Kérlek, ezt fogadjátok el! 

Már többször kértelek, ne is érdeklődjetek ilyenek felől, megtartom magamnak az összes ilyesmit. Sok a hátulról jövő kérdés, de szándékosan nem reagálok ezekre"- írta korábban a DJ, akit folyton faggattak arról, mit lehet tudni a párjáról, illetve gyereke apjáról, de valamiért nagyon titokzatosan kezeli a kérdést.

"Kívánom, hogy jó útra tévedjen, a "baráti" társaságát pedig idővel le tudja cserélni, és ne támadásnak élje meg mások segítési szándékát" - írta egy hozzá közel álló személynek szánt üzenetét korábban, többen is úgy gondolták, talán kislánya édesapjáról lehet szó, de azóta sem tudni róla többet.

Egyelőre nem tudni, hogy megszületett-e már a botrányairól híres, egykori valóságshow-szereplő gyereke, és vajon ezért nem ad-e magáról semmilyen hírt, vagy valami gond állhat-e a háttérben, mindenesetre nem ez az első eset, hogy eltűnik hosszabb időre a közösségi oldaláról.

Az elmúlt 1-1,5 évben elég inaktív életet éltem a közösségi médiában, emiatt nem nagyon posztoltam a magánéletemmel kapcsolatban semmit.

Vicces, hogy az emberek miket találnak ki, meg milyen összeesküvés-elméleteket gyártanak az én életemmel kapcsolatban" - írta korábban, mielőtt bejelentette volna, hogy gyereket vár. 

Korábban elárulta, hogy a terhességtől, sem az anyaságtól nem fél, viszont a szüléstől retteg, ezért már el is tervezte jó előre, hogy magánklinikán, császármetszéssel hozza világra a kislányát. Attól sem félt, hogy egyedüálló anyaként kell nevelnie majd a gyerekét, hiszen elmondta, lesz is segítsége, mert testvérei már tapasztalt szülők, a családja sem hagyja őt magára ebben az időszakban.

Mindkét húgomnak van most már gyermeke, így van és lesz is segítségem mindenben, ami az anyasággal kapcsolatos, sőt a család többi része külföldön él, tehát lassan-lassan haza szállingózik mindenki, hogy itt legyenek

 - mondta korábban a Borsnak Turi Xénia.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!