A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1

Így zajlik a Farm VIP új évadának a forgatása - videó

Vágólapra másolva!
Már több hete zajlanak a Farm VIP ötödik évadának a munkálatai, ahol 16 hazai sztár bizonyíthatja be, hogy tanyasi körülmények között is megállja a helyét. Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán mutatott videót a műsor kulisszáiról, ahol többek közt az is látható, hogy Gáspár Zsolti segítséget kér tőle.
Vágólapra másolva!

Demcsák Zsuzsa és Zsolti gazda már július közepe óta látják el feladatokkal azt a 16 hírességet, akik bevállalták, hogy maguk mögött hagyják a városi forgatagot, hogy nomád körülmények közt megküzdjenek fizikai és lelki korlátaikkal.

Mint ismert, a Sárgák csapatát Aurelio, Bálint Antónia, Barnai Judit, Dopeman, Fekete Pákó, Horváth Gréta, MC Ducky és Pumped Gabó alkotják, míg a Pirosak csapatát Blága Tünde, Dávid Petra, Kapi Levente, Kiara Lord, Kováts Gergely Csanád, Lukács Miklós, Nagy Zsolt Leo és Szalontai Szilvi erősítik.

A műsor háziasszonya, Demcsák Zsuzsa már többször is megosztott képeket a forgatásról, most azonban egy videóban a műsor kulisszatitkaiba is betekintést engedett.

"Van itt hajnali kezdés, készülődés, smink, eligazítás, Zsolti gazda aranyköpései és persze, forgatás. Gyertek, mutatom" - írt az Instagram-oldalán, a videó alá.

A felvételen látható, ahogy Gáspár Zsolti pedig segítséget kér Demcsák Zsuzsától, hogy hogyan tanulja meg olyan profin az előre megírt szövegét, ahogy kolléganője:

"Zsuzsi segítsél nekem, mert főszerepben leszünk nemsokára. 

Hogy tanuljam meg úgy a szöveget, ahogy te?

 Ránézel, és már tudod is kívülről. Ezt hogy kell?" -kérdezte Gáspár Zsolti. 

Ezen kívül egy rövid ideig megtekinthetik a nézők, hogyan zajlik a forgatás, hogyan készül a szereplők sminkje, valamint Demcsák Zsuzsa azt is elárulta, hogy egy termelést segítő feladatban vesznek részt épp a játékosok. 

A műsor negyedik szezonját Szabó Simon nyerte, a korábbi győztesek pedig Novák Zalán, Fehér Holló, illetve ifj. Schobert Norbert voltak.

Szerelmet is hozott a Farm VIP

A Farm VIP adásba kerülése óta téma volt, hogy vajon mi van Balogh Edina és Szabó Simon között. A pletykákat az év elején megerősítette a színésznő, bevallotta, hogy egy párt alkotnak a színésszel, akivel a forgatás után kezdett ismerkedni. A színésznő elmondta, Szabó Simonnal barátokként indultak, eleinte nem vonzódott férfiként hozzá, azonban mára már össze is költöztek.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!