Freddie pokolian nehéz időszakáról vallott

Freddie
Vágólapra másolva!
Freddie a pandémia óta alaposan átértékelte az életét. Úgy érezte, hogy a színpad mellett szüksége van egy másik megélhetési forrásra, ezért nyitott a Dunakanyarban egy kávézót. Azonban arra nem számított, hogy ez mennyi nehézséggel és felelősséggel jár.
Vágólapra másolva!

Fehérvári Gábor Alfréd, azaz ismertebb nevén Freddie még a TV2 nagysikerű műsorában, a Rising Star tehetségkutatóban tűnt fel, majd a 2016-os Eurovíziós Dalfesztivál magyarországi előválogatójának győztese lett. Az évek során alaposan megváltozott az élete: két gyereke született, és egy kávézót nyitott a Dunakanyarban.

A Covid-válság ráébresztette arra, hogy nem függhet a megélhetése teljes mértékben a színpadtól. Muszáj volt egy másik bevételi forrást találnia, hiszen a családja anyagi biztonsága mindennél fontosabb számára, azonban nem tudta, hogy mire vállalkozott. 

Az első időszak pokolian nehéz volt, hirtelen óriási felelősség szakadt a nyakamba.

Ötvenhat napot dolgoztam megállás nélkül, ami egyértelműen nem egészséges, de szükség volt rá. Mostanra már sokkal könnyebb, hetente nagyjából 2-3 napot dolgozom a kávézóban" - kezdte Freddie.

Az énekes több szerepben is helytáll, ugyanis a színpadon kívül a kávézóban is dolgozik, műsorvezető, édesapa és férj is, ezeket pedig nem egyszerű összeegyeztetnie. Ez élete legváltozékonyabb időszaka, ezt pedig neki, aki szereti megtervezni a napjait, beosztani az idejét, nem egyszerű elfogadnia.

"Az apaság, a család az első, minden más csak ezután jön. 

Bár ezeket az éveket biztosan nem fogjuk visszasírni. 

Kicsi a korkülönbség a gyerekek között, és még mindketten teljes embert kívánnak, ami az odafigyelést illeti. Amióta apa vagyok, rájöttem, milyen hosszú is tud lenni 10 másodperc. 

Talán a folyamatos éberség az, ami a legfárasztóbb 

- magyarázta a Story magazinnak.

Kilenc éve van együtt a feleségével

Az énekes kilenc éve ismerte meg a feleségét, akiért a mai napig nagyon hálás, hiszen mindenben támogatja őt, és kitart mellette a nehéz időszakokban is. 

A legsötétebb órákban is segít kitartani, segített felépíteni a semmiből az önbizalmam, hogy tartsak ki, hogy ne engedjek el semmit, ami elég fontos ahhoz. 

Kiállt mellettem, hátországom volt, bátorított akárhányszor is vált el a könnyű út a helyestől. Lehet, hogy túlzónak tűnik, de nem vagyok benne biztos, hogy ha a támogatása nincs, akkor én énekelnék, zenélnék egyáltalán - írta korábban a közösségi oldalán. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről