Gáspár Evelint mellei miatt kritizálták - kép

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Gáspár Evelin életmódváltásának és kitartásának köszönhetően rengeteget fogyott, ezért gyakran mutogatja magát bikiniben a közösségi oldalán. A salgótarjáni születésű lány ennek ellenére rengeteg támadást kap, legutóbb mellei miatt kritizálták.
Vágólapra másolva!

Gáspár Evelint még duci kislányként ismerte meg az ország, azonban mára ez már a múlté. Még évekkel ezelőtt életmódváltásba kezdett, ami úgy látszik meghozta számára a sikert: 15 év alatt 110 kilóról fogyott le, ma már pedig sokkal kevesebbet mutat a mérleg. Súlyát azóta is tartja, amire rendkívül büszke a salgótarjáni sztár, ezért sem meglepő, hogy a közösségi oldalán gyakran mutogatja magát, olykor pedig le is vetkőzik. 

Legutóbb a nyaralásáról osztott meg egy képet, ahol egy falatnyi bikiniben látható, azonban a fotó nem mindenki tetszését nyerte el. Többen kritizálták Evelint, és azt állították, hogy igaz, hogy lefogyott, de ennek köszönhetően a mellei is eltűntek, ennek pedig hangot is adtak a közösségi oldalon.

Undorító a combod, és a melleid nagy nulla 

- írta egy férfi. 

"Semmi melled" - fűzte hozzá egy másik. 

Te sokkal több vagy, mint ez az állandó pózolás. 

Nyelveket beszélsz, van egyéniséged. Szerintem, ezt kellene kamatoztatni" - olvasható egy vélemény. 

Akadtak azonban olyanok is, akik Evelin védelmére keltek, és elismerték a fiatal lány kitartó munkáját:

"Isten bizony Evelin, szerintem gyönyörű vagy! Nagyon sok munkád van az alakodban, nekem nagyon tetszik"- írta az egyik követője. 

"Szexi vagy" - jegyezte meg egy másik. 

Szexbotrányba keveredett

Nemcsak külföldön, de hazánkban is egyre több sztárról kerülnek fel az internetre intim fotók vagy videók. Még 2021-ben tört ki a botrány Gáspár Evelin és exe, Boldizsár között. A férfi nehezen tudta feldolgozni, hogy Evelin elhagyta őt, ezért zsarolással akarta őt visszaszerezni. Titokban készített intim fotókat róla, melyeket a közösségi oldalán is megosztott a magánbeszélgetésekről készült képernyőfotókkal együtt. Boldizsár azt állította, hogy Gáspár Győzőék halálosan megfenyegették, míg Evelinnek egy állítólagos hangfelvétel bizonyította, hogy egykori szerelme hogyan próbálta meg őt zsarolni. 

"Úgy megbántott, hogy kiadtam az útját, de ő ezt nem fogadta el.

Idejött a házunkhoz, megvárt, de nem egy csokor virággal, hanem durva szavakkal próbált rávenni, kezdjük újra.

Sőt, egyszer még a szélvédőmet is betörte" - mesélte korábban Evelin, aki rendőrségi feljelentést is tett az ügyben. 

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről