A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kiderült: ennyi pénzt kér G.w.M egy fellépésért

Vágólapra másolva!
Rendszeresen szerepelnek a médiában Kulcsár Edinával, a rapper pedig jelentős összeget kér egy buliért – egy kiszivárgott lista szerint.
Vágólapra másolva!

Egy kiszivárgott lista szerint 2 millió 950 ezer forintot kér G.w.M egy koncertért, ezért 70 perces műsort ad. A Facebookon terjedő dokumentum szerint utazási díja is jelentős, 400 forintot kell még fizetni kilométerenként.

A lista szerint az idősebb generációknál kedvelt Gergely Róbert egyedül 460 ezer forintért lép fel egy 70 perces műsorral, ha teljes zenekarral megy, akkor ennek majdnem a duplája az összeg. Mint a legtöbb zenekar, szólista, ő is többet kér, ha messzire kell utazni, nála a kilométerdíj 200 vagy 450 forint.

A lista szerint Gáspár Laci félmillió alatt is elmegy, igaz, ezért csak 30 percet énekel. Az egykor népszerű női popegyüttes, a Fresh 295 ezer forintért lép fel születésnapon, vállalati buliban vagy falunapon. Delhusa Gjon 400 ezer alatt már vállal egy fellépést, ő 40 perces műsort ad a lista szerint.

DR BRS 60 perces műsorral látható 413 ezer forintért 

és ugyanennyiért lép fel Dévényi Tibor. A listán szerelő összegeket persze nem biztos, hogy megkapja a fellépő, hiszen általában van közvetítői díj is, illetve sok fellépő alkuképes: nyilván a nyári péntek, szombat estéken jobban tele van a naptáruk, mint egy novemberi vagy februári napon.

A cikk folytatódik, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!