A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Harry herceg és Meghan Markle rettegnek

Vágólapra másolva!
Bár úgy tűnt, hogy Harry herceg és Meghan Markle vissza akarnak költözni az Egyesült Királyságba, úgy tűnik, hogy meggondolták magukat, ugyanis egyre jobban aggódnak a biztonságuk miatt.
Vágólapra másolva!

Harry herceg és Meghan Markle 2020 márciusában hagyott fel a brit királyi család magas rangú tagjaiként rájuk háruló hivatalos feladatok ellátásával, és első gyermekükkel, Archie Harrison Mountbatten-Windsorral együtt Kaliforniába költöztek.

Harry és a királyi család többi magas rangú tagja között azóta is feszült a viszony. Különösen feltűnő ez a feszültség és elhidegülés Harry és bátyja, Vilmos trónörökös között. Harry megtarthatta a Sussex hercege címet és helyét a brit trónöröklési sorban is, azonban botrányos múltja és memoárja miatt kivívta a közvélemény ellenszenvét, folyamatosan nevetségessé teszi magát feleségével együtt.

Ennek ellenére III. Károly kisebbik fiának honvágya van, jövőbeli tervei között pedig az is szerepelt, hogy visszatérjen az Egyesült Királyságba. Állítólag hiányoznak neki a régi etoni és katona barátai, akik közül sokan nem látogatták meg, mert nem jönnek ki Meghannal. Eltökélt szándéka volt, hogy saját állandó otthont találjon az Egyesült Királyságban, részben ezért is folytat jogi lépéseket, hogy a brit adófizetők fizessék a biztonságát. Azonban úgy tűnik, hogy meggondolta magát, ugyanis friss információk szerint felhagytak az otthonkereséssel Nagy-Britanniában, mivel egyre jobban aggódnak a biztonságuk miatt. 

A herceg korábban a királyi család többi tagjához hasonlóan közfinanszírozott biztonsági védelemben részesült, de amikor 2020 márciusában ő és felesége, Meghan Markle lemondtak királyi kötelezettségeikről és az Egyesült Államokba költöztek, ez a védelem megszűnt. Harry korábban már kérvényezte a védelmét, ezt azonban elutasították, ugyanakkor fellebbezhetett a brit kormány határozata ellen - írja az Independent. 

Korábban Hugo Vickers történész és életrajzíró is megerősítette hogy nagy az esélye annak, hogy a pár visszatérjen, azonban hangsúlyozta, hogy ennek körülbelül tíz év múlva van realitása, Meghan Markle viszont nem fog férjével tartani.

"Szerintem haza fog jönni.

Ha hazajön, az nagyon jó lesz neki, mert nem fog különösebben akarni semmit, eléggé dühös most

- kezdte. 

"A király, mint azt már említettem, kitárta előtte az ajtót, hogy ez megvalósulhasson. És korábban olyan jól végezte a munkáját... olyan boldognak tűnt. Általában akkor vagy boldog, amikor a kötelességedet végzed, és másokért teszed ezt.

Én személy szerint úgy gondolom, hogy Harry megijedt attól, hogy elveszítheti Meghant, ami őszintén szólva eléggé ijesztő

 - nyilatkozta. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!