A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
NyílNyíl

Közel 100 kiló volt a Házasság első látásra sztárja, rá se lehet ismerni - képek

Dávid Petra
Vágólapra másolva!
A Házasság első látásra szereplője, Dávid Petra soha nem titkolta, hogy korábban túlsúllyal küzdött, azonban mára már fitneszmodell lett belőle. A személyi edzőként dolgozó lány korábban bevallotta, hogy testképzavarral küzd, azonban ezt sikerült leküzdenie, amiről az Origónak is beszámolt.
Vágólapra másolva!

A Házasság első látásra szereplőjét a TV2 hatalmas sikerrel futó párkereső realityjében szerepelt. Azzal a reménnyel jelentkezett a műsorba, hogy megtalálja a megfelelő társát, azonban nem jár sikerrel, Andrissal a zűrös kapcsolatuk után barátok maradtak. 

Túlsúlya miatt egyre többen csúfolták, a párkapcsolatai sem működtek jól, ezért úgy döntött, hogy életmódváltásba kezd, sportol, és egészségesen étkezik. Ennek meg is lett az eredménye, ugyanis hatalmas erővel és akarattal fitnesszmodell lett belőle.

Dávid Petra
Fotó: Dávid Petra/Instagram

"26 évesen egy rossz kapcsolat következtében döntöttem el, hogy változtatok. 

Az akkori párom nagyon sokat piszkált az alakom miatt. 

Szakítás után dacból akartam lefogyni, majd elkezdtem edzeni - kezdte az Origónak Dávid Petra, aki habár ma már elképesztő változásokon ment keresztül, úgy érzi, hogy szeretne még változtatni a külsején.

Nem vagyok életem formájában. 

Nem mondom azt, hogy rosszul érezném magam a bőrömben. Igyekszem azt elfogadni, ami nyilván minden versenyzőnek önmagában a legnehezebb, hogy a hétköznapi életünkben nem úgy nézünk ki, mint a versenyformában. 

Sportolok, edzek, fagyizom.

 Nekem azt kell tudatosítanom magamban, hogy nekem mi a fontos. Lehet ahhoz ragaszkodni, hogy hogy nézek ki, mert el tudom érni" - magyarázta.

Dávid Petra soha nem titkolta, hogy testképzavara van, amiről a műsorban is beszélt. Azonban ezen igyekszik változtatni. Egyre többen követik őt a közösségi médiában, ezért úgy érzi nem csak magáért, de másokért is felelős. Korábban lemondott mindenről, hogy elérje az álomalakját, azonban mostanra már nem olyan szigorú magával szemben, ha kell egy lángost is megeszik bűntudat nélkül. 

Dávid Petra
Fotó: Dávid Petra/Instagram

"Hatszor vagy hétszer reprodukáltam egy versenyformát úgy, hogy közben lemondtam mindenről. Mondhatni, hogy nem volt életem. Viszont most nyár van. A strandra a hűtőtáskában én is viszek ételt, viszonyt nyugodt szívvel megeszek például egy lángost. 

Tök jó, hogy nincs az a görcs, hogy a kalóriákat kell számolnom. Megtehetem azt, hogy kiülök, és beleeszek például egy lángosba. 

Van életem, ami többet ér, minta üldöznék egy egy szépségideált, ami lehet, hogy nem is reális" - magyarázta, majd hozzátette, hogy a TikTok-oldalán az egyik követője, aki azt írta neki, hogy meghízott, utána elnézést kért tőle. Leírta, hogy semmi rossz szándéka nem volt ebben a megjegyzésében, ami nagyon ritka, ugyanis inkább az ellenkezőjét tapasztalja.Ezek viszont nem érintik meg, mert mindig esz valami, amibe beleköthetnek.

Petra a vendégeik is igyekszik motiválni, és küzd azért, hogy ők ne akarják sanyargatni magukat, és egy olyan alakot idealizáljanak, ami nem valós.

"Próbálom nekik is tovább adni a tanultakat. Sajnos sok mindenki gondolkodik úgy, hogy ilyen meg olyan vékonynak kell lennie, ezért éhezteti magát. 

Dávid Petra
Fotó: Dávid Petra/Instagram

Szeretnék hatni az embereknek, hogy rendben van, ha valaki edz és sportol, azonban nem szabad átlépni az egészségtelenség határát, mert én azt nem fogom támogatni. 

Illetve nem éri meg, hogy valaki hosszútávon megbetegítse magát. Azzal motiválom a vendégeimet, hogy tenni kell konzekvensen a céljainkért, kitartónak, szorgalmasnak kell lenni. Ha valakinek van kudarc érzése, mint például a mérleg nem azt mutatja, amit ő idealizált, akkor sincs semmi, csinálni kell tovább gondolkodás nélkül" - zárta gondolatait.

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!